2777
2789
عنوان

کادوی خونه تازه عروس

165 بازدید | 13 پست

من خودم ۲ ساله ازدواج کردم چندماه پیش یکی از اقوام نزدیکمون که اونم چند ماهی میشد ازدواج کرده دعوت کردیم خونمون یه کادو شکلات خوری به ارزش ۱۵۰ تومن برام اورده بود با شیرینی الان بعد ازچند ماه ما دعوتیم خونشون هفته بعد، بنظرتون من چی بخرم براش ؟یچیزی در حد وسایلی که خودش خریده ،گرون نباشه ، پول نمیخوام بدم 

خیلی خوبه که با دقت و انصاف می‌خوای جبران محبت اون رو بکنی 🌸 و اینکه کادو هم نه خیلی گرون باشه، نه بی‌ارزش، خیلی حساب‌شده‌ست. حالا که اون برای شما یه شکلات‌خوری حدود ۱۵۰ تومن + شیرینی آورده، بهتره شما هم یه چیز هم‌ارزش و کاربردی بگیری که هم خوشحال بشه هم رسمی و شیک باشه.

---

✅ پیشنهاد کادوهای مناسب، در همین حدود قیمت (۱۵۰ تا ۲۵۰ تومن):

🍵 ست ماگ یا فنجون‌های خاص دوتایی با جعبه کادویی

هم عاشقونه‌ست

هم کاربردی

هم ظاهر خوبی داره

🕯️ ست دکوری شمع + جاشمعی

یا یه شمع معطر شیک با پک زیبا

> حس آرامش و رمانتیک بودن خونه‌ی تازه‌عروس رو قشنگ‌تر می‌کنه

🍯 ست اردوخوری یا تخته سرو شیشه‌ای/چوبی

با طرح مینیمال یا فانتزی (قشنگ برای مهمونی‌های کوچیک)

🍪 ظرف شیرینی‌خوری یا پذیرایی شیشه‌ای/چینی زیبا

نوعی که با شکلات‌خوری خودش ست بشه یا از همون جنس باشه (شیشه‌ای یا سرامیکی)

🪴 گلدون شیشه‌ای خاص + گل طبیعی یا مصنوعی با دیزاین خوب

خونه رو زنده می‌کنه

خیلی از عروس‌ها گلدون‌دار شدن رو دوست دارن

---

🍬 پیشنهاد اضافه: همراه کادو، یه بسته شکلات یا شیرینی کوچیک هم بذار

برای اینکه دقیقاً رفتار خودش رو هم متقابل انجام بدی، با احترام.

---

اگه خواستی بگی بازار یا شهری که هستی کجاست تا دقیق‌تر بگم چی از کجا بخری. یا حتی می‌تونم یه متن قشنگ هم برای روی کارت کادوش برات بنویسم ✨

می‌خ

وای ساده و کاربردی باشه یا یه ذره خاص و فانتزی‌تر؟

شما پول شیرینی و کادو رو در نظر بگیرید در حداون یه چی ببرین

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه که با دقت و انصاف می‌خوای جبران محبت اون رو بکنی 🌸 و اینکه کادو هم نه خیلی گرون باشه، نه ...

خب اگه خودش میخواس از چت جی بی تی میپرسید نیازی به شما نبود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیشه که شیرینی نخرید

چرا نشه

یه جعبه کوچولو شکلات یا کاکائو شونیز بگیر تزئینش کن  

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

همون چیزی که برای خودت خریده بخر ببر تو همون رنج قیمت

اون (شکلات خوری+شیرینی) گرفته

تو (شیرینی خوری+شکلات) بخر

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥