2777
2789

آخه من خودم میخواستم ژلیش کنم😔

ولی  گفتم قبلش تحقیق کردم ببینم از چند نفر بپرسم🥴

بعد دیدم توی کلا کاشت و  ژلیش و اینا  برای زیبایی بیشتر پوستی ک  از پایین روی ناخن قرار میگیره  و با  ابرار مخصوص میچینن🫨

ک میتونه باعث ورود میکروب و قارچ و ویروس از اون قسمت بشه  یا حتی  ی بیماری خطرناک ک اسمشو نمیشه نوشت چون میگن نباید اسم هر چیزی و ب زبون اورد😱

پس اگ اینجوریه چرا کلی آدم میرن کاشت ناخن 

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخنم و تازه ریموو کردم یکی از انگشتام قارچ زده خیلی ناراحتم ، نه درد داشت نه علائمی ، فعلا قطره گرفتم استفاده میکنم تا ببینم چی میشه. اصلا دیگه سمت کاشت ناخن نمیرم چون هم ضرر داره هم ناخن خودم هم قشنگه . والا چه کاریه هر ماه کلی هزینه هم بدی

من ناخنم و تازه ریموو کردم یکی از انگشتام قارچ زده خیلی ناراحتم ، نه درد داشت نه علائمی ، فعلا قطره ...

حالا بحث قارچ اگ جای درستی بری مشکل نداره ضد قارچ میزنن  فک نکنم مشکلی پیش بیاد

میگن کلا پوست دور ناخن رو میکنن بعد ناخن از زیر باز میشه همه چی وارد بدن میشه

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

اره ایدزه میدونم

برا من حتی انگشتام خون اومد

ولی اون وسیله هه خونی نبود

ایدزم رو اجسام از بین میره غیرفعاله جایی ک خوندم اینو گفته بود

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

حالا بحث قارچ اگ جای درستی بری مشکل نداره ضد قارچ میزنن فک نکنم مشکلی پیش بیادمیگن کلا پوست دور ناخ ...

این چیزی که شما میگی میشه تعریف زخم

اصلا همچین اتفاقی توی کاشت ناخن نمیوفته