2777
2789

ظهر رفتم حموم و بعدش پشت لب و چونه امو وکس انداختم 

سریع آماده شدم رفتم سرکار 

الان که صورتمو شستم دیدم قرمزیش مونده 

لک نشه 🥲 

ترمیم کننده سیکالفیت زدم

پرورده کوردم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاپیک های قبلیت رو خوندم بالاخره شوهرت بهت برگشت؟؟؟ میخوام ببینم حاجتروا شدی

عزیزم نه خداروشکر که درست نشد 

خدا جور دیگه زندگیمو درست کرد 

خداروشکر میکنم که ازش دلم سیاه شد

پرورده کوردم❤
عزیزم نه خداروشکر که درست نشد خدا جور دیگه زندگیمو درست کرد خداروشکر میکنم که ازش دلم سیاه شد

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم

همینکه خدا جوره دیگه برات خواسته که راضی هستی یعنی صداتو شنیده و دعات برآورده شده🌹😍🥰♥

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزمهمینکه خدا جوره دیگه برات خواسته که راضی هستی یعنی صداتو شنیده و دعات بر ...

قربونت برم الهی 

گاهی خدا به بحران میاره تو زندگیت که از لجن‌زار نجاتت بده 

پرورده کوردم❤
خدانکنه فداتشمدقیقاً درست میگی اولش نمیفهمیم بعد متوجه خیر و صلاح خدا میشیم

اره دقیقا 

من شوهرم چند وقت پیش بعد از دو سال که خونه بابامم واسطه فرستاد و افسردگی گرفته استوری غمگین میزاره

اما قبولش نکردم 

چون خیانتش برام رو شد 

اون زمان که من تلاش کردم زندگیمونو درست کنم اون تحقیرم کرد و می‌گفت نمیخوامت چون سرش با دختره گرم بود 

الان دیگه برعکس شده 

حالا منم که نمیخوامش

پرورده کوردم❤
اره دقیقا من شوهرم چند وقت پیش بعد از دو سال که خونه بابامم واسطه فرستاد و افسردگی گرفته استوری غمگی ...

آهاااا یعنی بهت برگشت؟ وای چ جالب

آخه تاپیک و دیدم نادعلی و به نیت بازگشتش میخوندی

ولی دل مثل کاغذه پاره بشه دیگه به هم وصل نمیشه

منم شوهرم یه عوضیه همش قهریم منم بهش شک کردم اما نتونستم ثابت کنم برای همین نادعلی و میخونم

حق داشتی نبخشی

ان شاءالله یه از اون هزار برابر بهترش سبز بشه وسط زندگیت از اونا که متعهدن

اونم بره دنبال لیاقتش

آهاااا یعنی بهت برگشت؟ وای چ جالبآخه تاپیک و دیدم نادعلی و به نیت بازگشتش میخوندیولی دل مثل کاغذه پا ...

آره ولی دیگه دیر و بدرد نخور بود بازگشتش 

خیانت توی زندگی من غیر قابل بخشش بود

الان بمیره هم دیگه دوسش ندارم

پرورده کوردم❤