2777
2789

نه ایرانسل درست کار می‌کنه نه همراه اول 

۱۰ گیگ از هر کدوم دارم 

میخوام یکم برم گوکل یا عکسی ببینم باید نیم ساعت منتظر بمونم 

زنگم زدم اپراتور هر دو جواب ندادن

چجوری موقع پول برای نت آنقدر خوب بالا می اوردن الان اصلا برنامه ایرانسل من اصلا باز نمیشه 

خدا بگم چیکارشون کنه

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

واییی 

منم دقیقا چند روز پیش رو یه خطم نت داشتم ولی حتی ایرانسل من هم باز نمیشد مجبور شدم به خط دیگم نت بزنم بعد رفتم امروز ببینم میشه از اون استفاده کنم دیدم مهلتش تموم شدههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانسل من هرچقد میخوام بسته بگیرم نشد میگه ایراد فنی داره

نتش داغونه داغون

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

من که کلا ندارم با هزاااااار بدبختی و ۱۰۰ بار خاموش و روشن کردن ۱۰ ثانیه فرصت دارم وی پی ان روشن کنم تا بتونم از گوگل و اینستا و حتی برنامه های داخلی استفاده کنم بدون وی پی ان اصلا نت ندارم 

بخاطر بی برقی هست چون انتن ها و اینترنت ها دستگاهشون با برق کار میکنه وقتی برق میره اینترنتم ضعیف میشه.

برق هم که همیشه خدا نیست درسته الان شما خونتون برق داره اما ممکنه اینترنتت از دکل محله ای بیاد که برقش قطعه الان

منم.نمیدونم رایتل بهتره یا همراه اول

رایتل🤣🤣

رایتل خطش3G هست هیچی هیچی بالا نمیاره برای سال ۹۵ اینا خوبه

کل حکومت دزده،بعد شما از اپراتورش میگی...

به بهونه های مختلف هر روز ضعیف تر میکنن یا موقت چند ساعته قطع میکنن

اگ میتونست کلا نت رو قطع میکرد از کشور،منتها اون کارو نمیتونه بکنه.

بزار ببینیم تا کجا میخواد پیش بره این دیکتاتوری...با این کارا داره دست و پا میزنه واسه بقا.

ایرانسل انقد رومخمه ک میخام خطمو عوض کنم

همراه اولم چنگی به دل نمیزنه 

رایتل که کلا برای یه کشور دیگس انگار اصلا هیچی هیچ بالا نمیاره