2777
2789

دالان بهشت 

بامداد خمار 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دالان بهشت بامداد خمار

دالان بهشت شدیدا مرد سالارانست 

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دالان بهشت اولین رمانی بود ک خوندمولی اینی ک گفتم ربطی نداشت ها

🤣😂میدونم 

خودم یواشکی تایپکو ترک میکنم 

خب موضوعشون چی بود

اولی ، دختره اسمش اتنا بود پسره مهرداد بعد دختره رو گروگان گرفتن

دومی ، یه دختره بود باباش پولدار بود ، ی پسر تقریبا بی پول عاشقش شد ، صحنه سازی کرد بابای دختره دید دختره جای پسره س گفت باید باهاش ازدواج کنی و ازدواج کردن و ...

سومی ، دختر و پسره همو میخواستن اما مادر پسره گفت باید با یکی دیگ ازدواج کنی ، پسره با اونی ک مادرش گفت ازدواج کرد اما زنش بچه نمیتونست بیاره براش زن دوم گرفتن ، زن دومه همون دختره ک اول میخواستن همو بود و بعد فهمیدن و دوقلو اورد ...

💕🌸☘️🌹

البته باید اسم یا خلاصه داستان رو بگی ولی سایت طاقچه هم هست ولی با اسم رمان پیدا میشه

اولی ، دختره اسمش اتنا بود پسره مهرداد بعد دختره رو گروگان گرفتن

دومی ، یه دختره بود باباش پولدار بود ، ی پسر تقریبا بی پول عاشقش شد ، صحنه سازی کرد بابای دختره دید دختره جای پسره س گفت باید باهاش ازدواج کنی و ازدواج کردن و ...

سومی ، دختر و پسره همو میخواستن اما مادر پسره گفت باید با یکی دیگ ازدواج کنی ، پسره با اونی ک مادرش گفت ازدواج کرد اما زنش بچه نمیتونست بیاره براش زن دوم گرفتن ، زن دومه همون دختره ک اول میخواستن همو بود و بعد فهمیدن و دوقلو اورد ...

💕🌸☘️🌹

ن بابا چرا ترک کنی

از خجالت 😂

اولی ، دختره اسمش اتنا بود پسره مهرداد بعد دختره رو گروگان گرفتندومی ، یه دختره بود باباش پولدار بود ...

یادم نمیاد ولی باز تو این کانالا مثلا اسم مهرداد و آتنا و... سرچ کن شاید پیدا کنی من خودمم دنبال یه رمانم مرد یه بچه مریض داشت و از زنش طلاق گرفته بود و... ولی اصلا یادم نمیاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
نه نرو بابانگا کن بابا رو ببین اسم این سه تا رو نمیدونی

باشه عزیزوم