2777
2789
عنوان

بارداری تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کدوم پسر دهاتی ای شوهر کردی که اومده دختر بچه گرفته و خجالتم نمیکشه هرروز باهاش رابطه داره اونم تازه به خودش زحمت نمیده خودش پیشگیری کنه نشسته مثل اسمارتیز قرص میکنه تو حلق زنش 

چندسال دیگه همین قرصا هم بدبختت میکنه هم نابارور

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
یه سوال، بار اول درد داشتی؟ منو نامزدم میخوایم انجام بدیم اما از دردش میترسم. یهو باید انجام بده یا ...

انجام نده لطفا بزار بمونه شب عروسی نامزدتم یکم صبر داشته باشه بدی نیست😒😒😒😒ادم از فرداش خبرنداره زبونم لال خدایی نکرده ب مشکل خوردی خواستی طلاق بگیری دختر نباشی چی میشه پس دخترخوبی باش تا عروسی صبر کن نترسین تو اون خیار هیچی نیست اصلا خاک تو هرچی خیاره

اخه ازین که حامله بشم که بهتر بود

🤦🏻‍♀️اون باید جلوگیری کنه‌ . کاندوم گذاشتن هیچ اسیبی به بدن اون نمیزنه. ولی این قرصایی ک میخوری، هورمدنات رو بهم میریزه عوارض بدی داره. باید یه فاصله زیادی در حد چندماه برا خوردن این قرصا باشه. اسمش روشه اورژانسی. ینی خیلی دیگ وقتی مجبوریییی . ن این زمانا ک میشه درست جلوگیری کرد. مگ کلاسای قبل عقد نرفتی

انقد ریپ 

خیلییییی درد داش پره خون شد

ینی انقد واجب بود انجام بدی چرا بفکر خودت نیستی من ۱۷ سالگی زایمان کردم یکیم ۲۲ سالگی باورکن دوستت دارم میگم فک بالام دندونام ریخته کلا ندارم مجبورم بقیه رو بکشم مصنوعی بزارم هورمونام خورده بهم انقدرضعیفم بعد رابطه خونریزی دارم نکن با خودت دخترجان