2777
2789

ای خدا تو رو به این روزایی عزیز خودت دیدی چه قدر اذیتم کرده واگذارشده کردم به خودت

گذشت عذابم میده حال فریبم از آینده وحشت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینو بخون طبق واقعیت اتفاق افتاده:

مادره از شهرستان رفته خونه پسرش
صبح اقا رفته سر کار خانوم با عروسش خونه بوده
از مدرسه بچه زنگ میزنن سرویسش امروز مشکل داره بیاین دنبالش

عروس به مادر شوهر گفته تا من برم دنبال بچه شما مراقب این بچه دیگه (نوزاد ۲ ماهه) باشین و رفته
مادرشوهرم همونجا از خونه میره بیرون ‏و میره خونه دخترش و زنگ میزنه پسرش میگه چند روز من خونت بودم تو میری سرکار خانومت بچه رو تنها میذاره خونه معلوم نیس با کی میره کجا

آقا سریع میاد خونه میبینه بچه تنها تو خونه است
زنش میگه مامانت اینجا بوده.
آقا به خواهرش هم میزنه خواهر هم میگه مامان از صبح اینجا بوده زنت دروغ میگه.‏ تهش بعد دو روز از روی اسنپی که برای مادره دخترش گرفته مشخص شده قضیه چی بوده

ولی شما ببین مادره چقدر از پسر خودش بدش میومده که حاضر بوده زندگی پسرشو با دوتا بچه اینجوری خراب کنه.

مادرشوهر همینطور میتونه بد باشه 

و هر چی عروس بدددددددکلا هرچی آدم بددددد. الهی امین

لابد عروس بده هستی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

والا عروس بدی نبودم کاری باشون ندارم 

تازه ازدواج کرده بودم بهم میگفتن ما عروس و امتحان میکنیم اگه زیادغذا بخوره یعنی خونه باباش نخورده 

خونم کولر نداشت با منت پنکه خریدن از زورگرما یک ماه تمام اسهال استفراغ شدم دکتری نمی بردنم شوهرم اون موقع به حرف مامانش بود شدم لاغر مردنی پدر شوهر باشوهر دعواش میشد به من فوش ناموووووسی میداد تمام همسایه ها میدونن خداشاهد زندانی میکردن منم میرفتم پیش خواهر شو واریم اننقد مسخره میکردن 

به خدا یه شب رفتم خونشون پدر شوهرم همیشه یه در بود جلوش بود من ندیدمش به مادر شوهر جاریم سلام کردم جوابمو ندادن منم رفتم پیش خواهر شوهرم تو آشپزخونه اشت چی درست می‌کرد اولش متوجه نشدم دیدم پدرشوهرم انقد داره منو مسخره میکنه یه دفعه انقد به بابا فوش داد منم کارم گریه میگفت تو از قصد سلام نکردی در حالی که اصلا ندیدمش پشت در بود