2777
2789

بچه ها من آزمون عملی دارم ماشینمون ال نوده و ماشین تمرینی ام پراید بود جلسه یازده گفتم ایول دیگه دستم اومده برم با ماشین خودمون یه دور برم نه واسه تمرین ها نه فقط واسه اینکه پشت ماشین خودمون نشسته باشم فکر کردم بشینم پشتش عین پراید هست تازه شنیده بودم ال نود پدال هاش از پراید بهتره ونرمه 

گفتم خب هیچی دیگه من با پراید دارم خوب میرم پس با ال نود دیگه عالی 

آقا چشمتون روز بد نبینه نشستم فقط چهار بار پشت هم خاموش کردم 

سرعت ماشین تو دنده دو اندازه دنده یک پراید بود 

پدال ها شل و ول انگار آویزون بودن. 

همون قدری که تو پراید گاز میدادم ماشین سرعت می‌گرفت همون فشار رو گاز ال نود میدادم ماشین اصن راه نمی‌افتاد. 

خلاصه یه خیابون رفتم پشیمون شدم پیاده شدم. 

رسید جلسه 12 تمرین ام کلا اونروز بد رفتم چون پشت ال نود نشستم قاطی کردم با پراید هم خراب کردم. 

مربی ام دعوام کرد گفت چرا نشستی پشت ال نود ماشین آزمون تو پراید هست... 

بچه ها من اصن بیرون تمرین آموزشگاه تمرینی نداشتم بنظرتون جلسه اول قبول میشم؟ 

جالب اینه من نه پشت چراغ قرمز خاموش کردم نه وسط دور برگردون 

تو خیابون عالی میرم به موقع ترمز میگیرم اصن مربی کار نداره تو اتوبان هم رفتم دنده 4 تو جا ترافیک کیپ هم رفتم 

ولی موقع شروع ماشین خاموش روشن میکنم بعضی وقتا خاموش میشه. انگار هر روز ریکاوری میشم یادم میره قلق ماشین رو. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ۲۰۶تمرین کردم با پرایدی که روز رآزمون کلاجش ول میکردی کار می‌کرد و گازشو تا ته فشار میدادی کار ...

بعد پارک دوبل اینها هم با 206 میزدی اوکی بود؟ نمیدونم چون ال نود کلا ماشین سنگینه فرق داره باز ماشین ها دیگه داشتیم شاید میشد. 

سه تا ماشین چی بود، آل نود ماشین سنگینه

پراید ماشین اموزشگاه 

۲۰۶ 

تیگو(چون این اتومات بود شوهرم میگفت با این بری ترست بریزه ،فاصله ها دستت بیاد و...)

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

بعد پارک دوبل اینها هم با 206 میزدی اوکی بود؟ نمیدونم چون ال نود کلا ماشین سنگینه فرق داره باز ماشین ...

آره همه چی 

ببین اصول اولیشو باید بلد باشی 

مثلا هماهنگی کلاج و گاز ،ترمز گرفتن ، و.....