2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو که نمیتونی ببینی:// میتونی تا حدودی کنترلش کنی

میتونی ببینی عزیزم فقط باید هرروز آلفا رفتن رو تمرین کنی و هفت چاکرا رو پاکسازی کنی بعد توی حالت مدیتیشن آلفا میبینیش که حالش چطوره چه زخم هایی داره و اگه ادامه بدی باهات صحبت هم میکنه

میتونی ببینی عزیزم فقط باید هرروز آلفا رفتن رو تمرین کنی و هفت چاکرا رو پاکسازی کنی بعد توی حالت مدی ...

سلام قشنگم تو آلفا یکم مشکل دارم میشه راهنمایبم کنی از چه مدیتیشنی استفاده کنم و چجوری تو‌ حالت آلفا قرار بگیرم 

سلام عزیزم.مرسی از توضیح هاتت کتاب هایی هست در این مورد که کمک کنه؟

عزیزدلم یه پیج اینستا هست چله میزاره برای ارتباط با درون و همین آلفا و کلی پادکست هم داره من با اون انجام دادم آیدی پیجش dna_pluse هم اینستا هم تلگرام

سلام قشنگم تو آلفا یکم مشکل دارم میشه راهنمایبم کنی از چه مدیتیشنی استفاده کنم و چجوری تو‌ حالت آلفا ...

سلام عزیزم ببخش من خیلی دیر میام سایت یه پیج اینستا هست چله میزاره برای ارتباط با درون و همین آلفا و کلی پادکست هم داره من با اون انجام دادم آیدی پیجش dna_pluse هم اینستا هم تلگرام