2777
2789
چه ربطی داره ؟؟؟ اونایی که موکب میزنن دارن نذر امام حسین میدن مگه به زور دارن ازشون میگیرن😐

امام حسین آنقدر بزرگه که  نیاز به منت نداره خیلیی ها که حسود امام حسین هستن عاقبت ب خیر نمیشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امام حسین آنقدر بزرگه که نیاز به منت نداره خیلیی ها که حسود امام حسین هستن عاقبت ب خیر نمیشن

قطعا همینه 

به نظرم میاد خیلی ها توجیح نیستن 

هنوز تو فاز اینن که ایران خرج فلان جا رو میده 

ان شاالله دل هاشون آگاه بشه❤️

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

لین پیاده روی همیشه خار چشم دشمنا بوده ولی امسال همه چیز یه جور دیگست 

امسال هر کاری کردن که ملت لباس مشکی امام حسین رو تنشون نکنن ، یا همین پیاده روی از بین بره اما به خواب ببینن

ایران امام حسین ، همیشه پیروز است❤️

قطعا همینه به نظرم میاد خیلی ها توجیح نیستن هنوز تو فاز اینن که ایران خرج فلان جا رو میده ان شاالله ...

من خودم تو موکب های مرز هستم مردم به حدی نذورات میارن و استقبال میکنن و خیر ها  کمک میکنن 

مردم مهران خودجوش خانه هاشون را پارکینگ میکنن  به‌نظرم کسی کسی رو مجبور نمیکنه

چقدر دل های بعضی ها سیاهه 

من خودم تو موکب های مرز هستم مردم به حدی نذورات میارن و استقبال میکنن و خیر ها کمک میکنن مردم مهرا ...

دقیقا 

خدا خیرشون بده 

مردم مرز خیلی خوبن 🥰

یا مردم ایران و عراق که اون ور مرز موکب میزنن😍

امام حسین دست همشون رو بگیره که البته قطعا میگیره و گرفته❤️❤️❤️ 

پارسال من اولین سالی بود که با دیابت رفتم همه می گفتن تو انسولین میزنی ، انسولینات خراب میشه نرو ، خدا شاهده هر جا انسولین دستم میدیدن چه ایرانی چه عراقی بدو بدو برامون یخ پیدا می کردن ، زیباترین صحنه های زندگیم تو اربعین بوده 

وای که چقدر دلم خواست 🥺 ولی اشکال نداره سال دیگه با کوچولوم میرم ان شاالله