2777
2789
عنوان

شما رو به امام حسین بیاید

152 بازدید | 22 پست

وسواس فکری فلجم کرده و افسردگی شدید دارم فکر خودکشی دارم هیچکی نمیدونه درکی از دنیای بیرون ندارم یجایی میخام 24 ساعت ینفر کمکم باشه باید تورخدا بگید 4 ساله تو ذهنم قفلم

قران بخون مهلش نزار ذکر لااله الاالله خیلییی خیلیی بخون روزی ۲۰۰بار بگو

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردی یامتاهل

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مجرد

زود نیست تواین سن ببین فقططط خودت میتونی ب خودت کمک کنی خرفات بنویس کاغذذ مهل نباید بزاری دکترم بری فایده اس ندارت

عزیزم ما نمیتونیم کمک کنیم ولی مشاور درس خونده بلده تجربه داره حتمااا برو مشاور شاید لازم بشه یه دوره داروهم بخوری نگزان نشو بخور ایشالا خوب بشی عزیزمفقط یه مشاور خوب برو

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی

منم همین مدلی بودم ولی الان تا حدود خیلی زیادی با خودم کنار اومدم

تنها راه اینکه وسواستو کنار بزاری اینه که اول ببینی ریشه اصلیش چیه مثلا من استرس و ترس باعث این حالم میشد اینو درمان کردم تا حدودی درست شدم

افسردگیتم بخاطر نداشتن هدف و یه برنامه درست برای زندگی هستش

برای خودت یه هدف بزار و برای زندگیت برنامه ریزی کن مطمئن باش درست میشه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

مدیتیشن گوش کن 

ورزش کن 

خودتو سرگرم کن 

نماز بخون قرآن بخون 

حتما مشاور برو 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتیمنم همین مدلی بودم ولی الان تا حدود خیلی زیادی با خودم کنار اومدمتن ...

اخه هیچوقت مثل بقیه زندگی نکردم همیشه حس کمبود داشتم حالا از همه میترسم