2777
2789
عنوان

خسته و عاجزم از ناتوانی در تربیت بچم

2756 بازدید | 155 پست

پنج سالشه هرکاریو میگی نکن انجام میده حرفمونو گوش نمیده،خیلیم پرخاشگره،جدیدا به منو باباشم حرف میزنه،خستم از زندگی کلا ،گاهی کسایی رو میبینم تو این دکترا زور میزنن بچه دار بشن و خدا بهشون بچه نمیده دوست دارم بگم زور نزنید شاید خدا دوستون داره شاید نمیخواد عذاب روحی راشته باشید شاید خیرتون توشه،از روزی که بچم دنیا اومده من هر روز دکترم از مریضی جسمیش تا روحیش خستم خیلی خسته از اون چیزی که فکر کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه ها آینه تمام نمای خودمونن 

یه مدت فقط مهربون باش

هی هم بکن نکن نگو بهش

مهربون ولی قاطع باش وقتی میگی نه رو حرفت باش و کوتاه نیا اگه زمین و آسمونو به هم دوخت هم کوتاه نیا

تنبیه های کوتاه مدت براش بذار محرومش کن از چیزایی که دوست داره و...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سنی نداره که اون همش ۵سالشه...اگه میخوای به حرفت گوش بده باید باهاش خیلی مهربون باشی تا مطیعت بشه..بالحن اروم ومهربون باهاش صحبت کن..بکن ونکن اصلا جواب نمیده بدت لج میکنن آرامش داشته باش معوذتین بخون صدقه بده براش اسفند دود کن آیت الکرسی بخون ودرآخر مهربون باش دوتاتون باتشر وتهدیدباهاش صحبت نکنید که وشصع بدتر میشه منم پسرم ۴سالشه

عین پسر من خیلی بی ادب شده خیلی هااااااااواقعا بچه ها این دوره زمونه نمیشه خوب تربیتشون کرد

خیلی زور میزنم خیلی رعایتشو میکنیم الانم تحت نظر روانشناه البته سه جلسه بردیم دو ساله لکنتم گرفته که بدتر

انگار از زبان من حرف میزنی..منم یه 5ساله با یه14ساله دارم از صبح تا شب باهم میجنگن...بخدا اعصاب و روان برام نمونده...دلم میخواد بشینم گریه منم یه دل سیر...ناشکری نمیکنم ..فقط خستم.‌..بچه های این دوره چرا اینجورین...توان ندارم دیگه

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
پناه برخدا

نگران نباش عزیزم پسر منم فوووق فوووق شیطون بود 

الان یازده سالشه هم باشگاه هم کلاس زبان هم کلاس های  استعداد یابی و حل معما میره کلی انرژیش تخلیه میشه

من حس میکنم بچه شما هم انرژی زیادی داره که نادیده گرفته میشه و تبدیل به لجبازی و پرخاشگری میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴