اینی ک من دیدم دیوونه بود نشست از اول تا آخر زندگیشو تعریف کرد زود نظرش عوض میشد لوسم بود منطقی ام بود مدیر خوبی ام بود😂
درخواست نده. ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم به نام خدای صحرای طبس...... روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<< خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
چنل تلگرامم: https://t.me/happyordibehesht نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،
باید اول تو پا پیش بذاری برا گفت و گو ، باحاله ، شوخ طبع
تو رابطه یکیشو دیدم اذیت کن بود البته اون کلا ادم متفاوتی بود
دختر عموم و دوستم بودن
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووقالعاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉