2777
2789

بچه ها من مدت هاست تو این وضعم

ولی یه مدته دیگه هیچ حسی ندارم ؛ نه خوش حال نه ناراحت ؛ انگار شدم یه وسیله قدیمی گوشه خونه 

نه انرژی نه انگیزه و نه دیگه از چیزی خوشحال میشم

دکتر گفت باید سه ماه روزی دوساعت ورزش کنی

کارای خودمم ب زور انجام میدم 

بگم قرص بده بنظرتون؟

نه همون کارارو بکن قرص نخود و کشمش نیست که

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسمنکنه همیشه اینجوری بی حس بمونم و هیچی خوشحالم نکنه

سعی کن سرتو گرم کنی هرچقدر بیکار بمونی بیشتر فکر و خیال میکنی

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

من ک سه تا بچه کوچیک دارم اسنترا۵۰میخورم چیکارکنم؟حالم خیلی بده احساس کمبود میکنم شدید،داغونم

پیش تراپیست رفتین؟سعی کنین بدون دارو از پسش بربیاین وگرنه معتادش میشین

تراپیست چیه؟شوهرم خیلی بیخیال و بی تفاوته،نمیاد،منو نمیبره،چیه؟چیکار میکنن

ولش کن خودت برو عزیزم همون مشاوره میری باهاش حرف میزنی خالی میشی به خودت برس به زندگیت غذا درست کن اگه شاغلی با عشق کارتو انجام بده به بچه هات برس ورزش کن مسافرت برو اینارو بکن قرص نخور

ولش کن خودت برو عزیزم همون مشاوره میری باهاش حرف میزنی خالی میشی به خودت برس به زندگیت غذا درست کن ا ...

صبح رفتم پیش مشاوره یکساله رفتم ولی مشاوره میگه باید با شوهرت صحبت کنم،ک اونم نمیره،توروخدا ممنون میشم درخواستمو قبول کنید

صبح رفتم پیش مشاوره یکساله رفتم ولی مشاوره میگه باید با شوهرت صحبت کنم،ک اونم نمیره،توروخدا ممنون می ...

باید راضیش کنی بره چرا نمیره که؟
سوالی دارین اینجا در خدمتم.

باید راضیش کنی بره چرا نمیره که؟سوالی دارین اینجا در خدمتم.

توروقران اگه میشه درخواستمو قبول کنید،ب خاک بابام قسم کمک میخوام،افسرده شدم خیلی بد،نمیتونم خیلی چیزا رو اینجا بگم،ازتون خواهش میکنم،دیروز رفتم با مشاوره صحبت کردم قرار شد زنگ شوهرم بزنن ولی نزدن،افسرده شدم خیلی بد،بودو نبودم برا شوهرم فرقی نداره،دیشب کلی با خودم فکر کردم ک برم کجا ولی هیچ‌جا رو نداشتم،بقران خیلی خستم دیشب میخواستم بمیرم فقط از زور بی کسی،الانم صبح شوهرم رفته من هستم و سه تا بچه،دستوپام انگار بسته ست ک جایی برم کاری کنم بقران داغونم،شوهرم روز ب روز بی تفاوت تر و بیخیال تر شد،بخدا خیلی خیلی خیلی احساس بی کسی میکنم خیلی زیاد،خواهض میکنم شخصی جوابمو بدید اینجا راحت نیستم اگه حرفی زدم شما لغو دوستی بزنید و دیگه جوابمو ندید بخدا بقران داغونم بی کسی خستم