2777
2789
عنوان

دعا برای تغییر جنسیت جنین

200 بازدید | 26 پست

بچه ها چی میگم خواهشاً فوش ندین  و نریزین سرم شما شرایط من و خانواده همسرم و نمیدونین

چند روز دیگ زایمان دست به دعا شدم شاید خدا کمک کرد معجزه کرد این بچه پسر به دنیا اومد

بنظرتون ممکنه یا نه می‌دونم از نظر علمی محاله ولی نمیدونم چرا نه دلم امید دارم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بگم بدبخت اون دختر بچه ایی ک قراره بیاد تو خانواده شما

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

حالم خیلی بده مخصوصا جاریم دیروز زایمان کرد بچش پسر بود شوهرم حرفی نبود بارم کرد

از طرف مرده جنسیت برو به شوهرت بگو ببرش دکتر بهش بگه اصلا

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

حالم خیلی بده مخصوصا جاریم دیروز زایمان کرد بچش پسر بود شوهرم حرفی نبود بارم کرد

وا شوهر بی سوادت مگه نمیدونه تعیین جنسیت با اون بوده؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
وا شوهر بی سوادت مگه نمیدونه تعیین جنسیت با اون بوده؟

مگه می‌فهمه سر این یکی میخواستم برم ای یو ای تعیین جنسیت ک یهو دیدم حالم اصلا به طرز عجیبی بود خیلی مراقبت میکردم نمیدونم چطور حامله شدم