2777
2789
عنوان

خیانت بابام😭 چیکارکنم

24 بازدید | 6 پست

دیشب رفت بیرون زنگ که زدیم هم گفت فلان رستورانم ، مامانم میگفت مگه میشه ادم تنها بره اخه 

بعد من الان رفتم تو گالری مامانم دیدم از گوشی بابام عکس گرفته که به همکارش به نام خانم..فلانی  پیام داده: 

سلام خانم خوشتیپ ارادت من رسیدم ،، دوباره چند روز قبلشم پیامش بود که نوشته بود ده دقیقه اس رسیدم😭 

کثافت همکارش میدونه متاهله اشغالن جفتشون ، صدماهه لباس نخریدم بری خرج زنای دیگه کنی؟ 

مامانم نمیدونم چرا فقط عکس گرفته😭 ظهر صدای دعوا شنیدم ولی الان باهم عادی عادی مثل همیشه هستن ( میخواد من متوجه نشم) 

خونه به نام مامانمه ، ماشین به نام من ، 

ماهانه هم کارتش دست مامانمه

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بخاطر همون بند آخر که عقده شده این کار رو میکنه میگی کارت دست مامانته بعد میگی صد ماه لباس ن ...

عزیزم از این ماه تازه مامانم کارت رو ازش گرفته چون همش میگفت پوا ندارم

وگرنه همیشه دست خودش بوده 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

ی سوال تو چرا لباس نخریدی؟

هرچی میگم میگه پول ندارم ( البته خرج کنکورم خیلی کرده)این ماه مامانم گفت کارت رو بده من