2777
2789

ما که نمی‌گیم مفت کار کنند . هرچیزی تو دنیا درجه انصاف داره 

یعنی چی که دکتر متخصص دندون پزشکی  میگه من با بیمه  تکمیلی کار نمیکنم 

این یعنی واقعا عقده ای بودن 

ما که نگفتیم پول نگیرید ولی چون من الان گیر هستم دندونم گرون بیمه تکمیلی دارم قبول نمیکنه قشنگ یک عقده پشتش هست 

هر شغلی زحمت کشیده به جایی رسیده ولی اینقدر عقده پشتش نیست . دلیل نمیشه عقده اش سر بیمار هابی کنه نگفتیم نفت یا ارزون تر کار کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دندون پزشکا نیستن دکترا اکثرشون مفت خورن من پسرمو عمل کردم علاوه بر پول بیمارستان یه مبلغ بالاییم جدا برای خودش گرفت پرس و جو کردم دیدم انگشت شمارن دکترایی که نمیگیرن 

[QUOTE=388802114]بیمه دیر پول میده برای همین قبول نمیکنن  ولی خدایی بیمه هم اذیت می‌کنه آدم رو[/QUO

اولا چه طور دکتر عمومی قبول می‌کنه دوما من ندارم واقعا حتی همون دکتر چک هم نمیگیره این یعنی بی انصاف  ترین انگار چون می‌دونه کارم گیر متخصص هست

من دندون پزشک نیستم و فامیل و دوست دندون پزشک هم ندارم ولی میدونی گاها یک سال بعد پولشونو میدن ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من دندون پزشک نیستم و فامیل و دوست دندون پزشک هم ندارم ولی میدونی گاها یک سال بعد پولشونو میدن ؟!؟!؟ ...

هی چک قبول نکردن چی حاضر نیست دو ماه چک بگیره 

کلن دندون پزشکا پولکی هستن  تاجرن  حال مریض براشون مهم نیست یک دندون دوستم در آورد دندون عقل ده میلیون گرفت  تا ه اون طرفی رو هم میخواست همون روز در بیاره بخاطر پول مهم نبود ک‌جچوری می‌دونه غذا بخوره چقدر درد دو طرف رو تحمل کنه فقط بخاطر اینکه بیشتر پول داشته باشه 

مطمئنا دندون پزشک هایی هستن که با بیمه کار کنن بگرد

چندجا رفتم مراکز که تحت پوشش بیمه ما بود گفت متخصص کار نمیکنه  با بیمه عمومی فقط دندون منم ریشه تخصصی داره 

کلن دندون پزشکا پولکی هستن تاجرن حال مریض براشون مهم نیست یک دندون دوستم در آورد دندون عقل ده میلی ...

احساس میکنم شخصیت خودشیفته دارن مطمینم ربط داره به شخصیتشون