2777
2789
عنوان

با این شرایط عروسی برم

31 بازدید | 15 پست

من و برادرم سالهاست با هم قهریم حتی من بچشون ندارم 

شهریور عروسی تنها دخترخالمه از تنها خالم که خیلی برام عزیزه 

در ضمن من مادرمون توی بچگی از دست دادم 

خالم اینا همیشه بین و من برادرم فرق میذارن امروز بهش گفتم اگه تصمیم داری خانواده ی زن اونو واسه عروسی بگی 

پدر و مادرشوهر منم بگو ولی من مطمئنم نمیان ولی جلوی شوهرم باعث سربلندی منه 

گفت اونا فرق میکنن ما باهاشون رفت و آمد داریم ولی با اینا نداریم و نمیشه 

دلم خیلی شکست اصن بحث اینکه قراره اونا رو توی عروسی ببینم بچشو برای اولیت بار ببینم یطرف 

بحث تبعیضشون یکطرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعتون الکی هست اخه 

خوب با کسی که رفت و آمد دارن برای عروسی دعوت میکنند 

با اونها رفت و آمد دارن دعوتشون کردن با خانواده شوهر شما رفت و آمدی ندارن چرا باید پدرشوهر و مادرسوهرت رو بگن اخه ؟

توقعتون الکی هست اخه خوب با کسی که رفت و آمد دارن برای عروسی دعوت میکنند با اونها رفت و آمد دارن دعو ...

خودش بمن همیشه میگه فلانی دعوت کن 

خب منم مثل خودش رفتار کردم 

خودش بمن همیشه میگه فلانی دعوت کن خب منم مثل خودش رفتار کردم

خب چرا میخوای بری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕