2777
2789

آموزشگاهمون ( آموزشگاه شکوه بود ) ازما آزمون آیلتس گرفت بعد مدرکی که بهمون داده نمراتم به این شکل : 

Listening: 4 

Reading: 5 

Speaking : 8.5

6 : Writing: task 1 

5.Task 2 : 6

میتونم برای مدرک ttc کودکان اقدام کنم ؟ میخوام برم شعبه مرکزی شکوه این دوره رو بگذرونم منو قبول میکنن ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تیچر هستید خودتون؟ من برای نمره لیستنینگم کمی میترسم شاید قبول نکنن ؟ به نظرتون تا سطح topnotch ...

تدریس رو نمیدونم

من ده سال پیش ttc گرفتم دو سه جا رفتم  قبول نکردن درس بدم،گفتن مدرک دانشگاهی میخواد

برا اسپیکینک چه جوری خوندی چه مدت خوندی میشه راهنماییم کنی

من از همون اول تنها مهارتم که خیلی قوی بود speaking  بود چون خیلی از همون اول کار می‌کردم رو حرف زدنم . ولی یک سری چیزا هست که رعایت اونا باعث میشه نمره بالایی بگیری یعنی در حالت عادی اگه حرف زدنت خوب هم باشه بدون مکث حرف بزنی نهایتا ۶ و نیم بگیری ولی از ۶ و نیم بالاتر بخوای بگیری باید مثلا یاد بگیری از تکرار مکرر یک سری کلمات دوری کنی مثلا هی تو جمله نگی and به جاش جایگزین هاش رو بگی . و اینکه دایره لغاتت رو زیاد کن مثلا روزی ۵ تا کلمه  ساده انتخاب کن برو براشون دو تا هم معنی دیگه پیدا کن بعد که حفظ کردی اونا رو باهاشون جمله های مختلف بساز . و اینکه گرامر خیلی مهمه سعی کن کل گرامر هات توی past و present و future های ساده خلاصه نشه و حالت های مختلفشون رو یاد بگیری . گرامر passive یا مجهول هم اگه درست استفاده بشه جز گرامر هایی که خیلی نمره آور البته اگه درست استفاده بشه 

مال من اینطوری شدولی دوستم اموزشگاه خلیج فارس بود همونجا قبولش کردن.باید بپرسی.حتی اگه به بچه ها حرو ...

ممنونم ❤️ و اینکه شما در مورد حقوقش اطلاعات دارید ؟ مثلا به یک نفر که تازه شروع کرده چقدر میدن تقریبا؟

ممنونم ❤️ و اینکه شما در مورد حقوقش اطلاعات دارید ؟ مثلا به یک نفر که تازه شروع کرده چقدر میدن تقریب ...

کمه پولش

ولی تو فقط سعیت این باشه شروع کنی جا افتاده بشی بیشتر میشه کلاس خصوصی هم برمیداری