2777
2789
عنوان

برا چی دلتون نمیاد پول بدید و بخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 28 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شال و روسری اصلا دلم نمیاد هزار تومن خرج کنم دوتا شال دارم مال چهار پنج سال پیشه همش دون دون شد ...

با همونا میری بیرون؟؟ شال و روسری که اتفاقا خیلی تو چشمه چرا نمیخری

پول داشته باشم چیزی ک تو ذهنمه میخرم ،چرا دلت نمیاد؟پولو استفاده نکنی با ی تیکه کاغذ هیچ فرقی نداره

دلم میاد داداش ولی نمی دونم چی بخرم تازع یه ماه  نیستهمه چی خریدم 

کیف .کوله کفش لباس مایو کتونی 

هرچی بگی گرفتم الان واقعا گیجم چی بخرم دلم نمیاد برم یه کوله دیگه بخرم وقتی قبلی و دو بار برنداشتم

کاربری دست دو نفره 
اره پول نگه میدارم احساس خفگی می کنم اینم ریخته بودم تو قلک الان شکوندمش

برو سکه پارسیان بخر نگه دار ،هر وقت خواستی چیزی بخری بفروش یا پولها رو بزار توی یه پاکت ،بزار جایی که جلوی چشمت نباشه،بعدا که چیزی خواستی بخری بردار ،

با همونا میری بیرون؟؟ شال و روسری که اتفاقا خیلی تو چشمه چرا نمیخری

کلا از هر چیزی مربوط به حجاب باشه خوشم نمیاد 

نه اصلا سر نمیکنم دیگه فقط تو ماشین یا کیفم میزارم برای جاهای دولتی سر میکنم 

چند روز پیش ماشینم رو برده بودم معاینه فنی یادم رفته بود شال سر کنم دم در خانومی که ورودی میزنه گفت سر کنه وگرنه برات پیامک میاد همین الان 

اتفاقا شال اصلا تو چشم نیست تو آیتم‌های جدید شیک پوشی اصلا جا نداره

دلم میاد داداش ولی نمی دونم چی بخرم تازع یه ماه نیستهمه چی خریدم کیف .کوله کفش لباس مایو کتونی هرچی ...

اها بگو دلم نمیاد ولخرجی کنم خب اشکالی نداره نگه دار لازمت شد بخر یا بده من خرجش کنم برات😂

اها بگو دلم نمیاد ولخرجی کنم خب اشکالی نداره نگه دار لازمت شد بخر یا بده من خرجش کنم برات😂

اخه یه بار کولم و برداشتم کمدام جانداران بااین که سه ماه یکبار وسیله هامو رد میکنم

کاربری دست دو نفره 

من تقریبا هیچی نمیخرم به جز طلا اونم دست دوم یا سکه پارسیان😐😂

شوهرم هایپرمارکت داره ، از خوراکی و همه چی میاره .

لباسم خیاطی بلدم پارچه میخرم میدوزم ولی این اواخر شاید سالی یکی دو بار بدوزم و بقیه رو همش از لباسای قدیمیم استفاده میکنم .

دیگه هیچی هیچی نمیخرم  و همه رو جمع میکنم تا خونه بخریم .

بعد تازه لباس و اینا رو مامانمینا میگیرن اینو من اومدم خیر سرم پس انداز کنم بعد دوماه هرچقدر شد یه چی بگیرم 

الان موندم چی بگیرم لباس اینا نباشه بیشتر جنبه تزیین داشته باشه

کاربری دست دو نفره