2777
2789
عنوان

شده اعصابتون بابت چیزی بیش

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
خیلی بده واقعا تو برای همه اینطوری هستی یا نه یه ادم خاص؟ 😅

کلا هرکسی

نه خب ببین یسریا کلا برا آدم مهم نیستن

ولی وقتی کسی که کارم پیشش گیره جوابمو نمیده

یا کی رو دوست دارم ولی اون جوابمو نمیده حس میکنم برام ارزش قائل نیست و دوسم نداره اونقدر عصبی میشم که طرف رو بلاک میکنم اگه بیشتر از دوروز طول بکشه 

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرخرم میگه حق نداری بگی ی خانواده الدنگ که ارثشم لالا کشیدن خاهربرادرا ولی این الاغ ولشون نمیکنه

وا 😐خب اشکال ندارع

درس عبرت بشه که دیگه ندی

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

اره تا میام برم جایی نه لباس دارم نه کیف 

به زور برا بچه هام وسایل و لباس میخرم 

برای خودم هیچی نمیتونم بگیرم 

خیلی گرونه همه چی

همین الان داشتم دنبال لباس خدنگی میگشتم همش پاره مال چند سال پبش 😭

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

وا 😐خب اشکال ندارعدرس عبرت بشه که دیگه ندی

کلا کارشه احمق ب داداششه ۴۰ تومن قرض داد بعد دوسال التماس کردم که بهشون بگو پولمون بدن اونا اول نفرین کردن که دستتون دردبکنه بعدشم ۲۰ تومن زد گفت بقیشو ی میلیون ی میلون میفرستم میدونن شوهرم آدم کم حوصله ای از عمد گفتن شوهر منم برداشت گفت نه نمیخاد بدی همین ۲۰بسه  

کلا کارشه احمق ب داداششه ۴۰ تومن قرض داد بعد دوسال التماس کردم که بهشون بگو پولمون بدن اونا اول نفری ...

خب عزیزم وقتی اینجوریه به هیچ وجه پول ندین بهشون

خداروشکر این چیزا دور من نیست وگرنه عقده ای میشدم🤣

همین الان با نوشته هات عصبی شدم

کلا هرکسینه خب ببین یسریا کلا برا آدم مهم نیستنولی وقتی کسی که کارم پیشش گیره جوابمو نمیدهیا کی رو د ...

منم تقریبا همینطورم 

بعضی وقتا شده مثلا یکی از دوستام دیر جوابمو بده ولی اصلا برام مهم نبوده یا وقتیم جواب داده اصلا خودم متوجه نشدم راجع به چی پیام دادم

ولی یکی اگه برام مهم باشه دیر جواب بده وای که چقد بهم میریزم همشم میخوام تلافی کنم یا خودمو بزنم به بیخیالی

منم تقریبا همینطورم بعضی وقتا شده مثلا یکی از دوستام دیر جوابمو بده ولی اصلا برام مهم نبوده یا وقتیم ...

اره منم

طبیعیه عزیزم

ولی خب وقتی یکی دوبار تکرار بشه دیگه به هیچ وجه به اون طرف پیام نمیدم حتی اگه خیلی عزیز باشه

چقد خوبه که میتونی پیام ندیمن تلافی میکنم ولی باز جواب میدم🥲کوتا میام

🥲نه من اگه از سمت یکی اذیت بشم کلا کنارش میذارم