2777
2789
عنوان

سکسکه نی نی در شکم مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست

از کجا میدونی سکسکه میکنه شاید دستش رو تکون میده آخه بچه تو کیسه آبه حتی اگه سک سکه هم کنه ساک حاملگی کامل تکون میخوره برام جالب شد که اینقدر خوب تشخیص سک سکه دادی

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنی شکمت با ریتم منظم یه کوچولو بالا میپره چند بار اینجوری میشه بچه تکون میخوره

آهان این حالتو تحربه کردم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
شکمم با یه ریتم منظم مثل ضربان قلب بالا پایین میشه بدن جنین تکون میخوره میفهمم سکسه میکنه

خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

از کجا میدونی سکسکه میکنه شاید دستش رو تکون میده آخه بچه تو کیسه آبه حتی اگه سک سکه هم کنه ساک حاملگ ...

نه عزیزم ریتم سکسه منظمه دقیقا تکون خوردن منظم و آروم بدنشو مثل نبض حس میکنم

با تکون دادن دست و پاش فرق داره 

دختر منم زیاد سکسه میکرد اتفاقا خوبه. الانم باردارم اینم زیاد سکسه میکنه تقریبا وقتایی که گرسنم میشه یا بعد از هر وعده غذا سکسه میکنه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40