2777
2789
عنوان

فرم کاری و مصاحبه

191 بازدید | 6 پست

سلام

من واقعا خسته شدم از این همه بدقولی و دروغ

چرا وقتی میری برای مصاحبه و فرم پر میکنی 

میگن خبرت میکنیم نمیکنن 

باز میری نتیجه رو بدونی میگن پیام بده یادآوری کن جواب نمیدن خب بگین نیاز نداریم بهتره که بازی بدین مردم رو

رهایی ...

دقیقاااا 

کاش میگفتن همون اول نه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شغلا رو مثه خانواده میبینم

کارای پیمانی واسه دولت که استخدام رسمی نباشی و حقوق و مزایای استخدام رسمیا رو نداشته باشی مثه معلم حق التدریس رو به زن صیغه ای تشبیه میکنم که شوهره یا همون دولت ازش سواستفاده میکنه و حق و حقوق واقعی بهش نمیده .

استخدام رسمی که حق و حقوق داری رو زن عقدی میدونم . عمرت برای دولت میره ولی مزایا داری 

استخدام شرکت ها رو مثل رابطه ی دوستی میدونم ممکنه دو ماهه باشه ممکنه پنج ساله ، ممکنه یه ساله .

کسب و کار زدن رو مثه زاییدن میدونم 😂😂 اوایلش دهنت سرویسه ، اون بچه یا کسب و کار به هیچ دردت نمیخوره و فقط برات دردسر درست کرده ولی کمکم که اون کسب و کار یا بچه بزرگ میشه بهت کمک میکنه هواتو داره و یهو میبینی یه شغل دائمی و پردرامد ساختی 

اینم که میگی میگن برو بعدا خبر میدیم مثه دوس پسرایین که دیر سین میکنن 😂 تا هم نگهت دارن هم به بقیه دوس دختراشون برسن 

من شغلا رو مثه خانواده میبینمکارای پیمانی واسه دولت که استخدام رسمی نباشی و حقوق و مزایای استخدام رس ...

دقیقا چرا منم احساس میکنم این رابطه های کاری مثل رابطه های احساسیه وای از همه طرف قلبم بایدبشکنه🥺🥺🥺

رهایی ...
دقیقا چرا منم احساس میکنم این رابطه های کاری مثل رابطه های احساسیه وای از همه طرف قلبم بایدبشکنه🥺🥺 ...

عزیزم 😥😥

چند سالته ؟ 😥😥😥

زندگی خیلی ترسناکه .

امیدوارم هم تو شغل هم تو رابطه ی احساسی به اون ایده آلی که میخوای برسی 😥❤❤

من تو رابطه ی احساسی بعد از چهار پنج بار شکست بالاخره به اون ایده الی که میخواستم رسیدم .

ولی تو شغل بعد از چهار پنج بار شکست هنوز به اون ایده آله نرسیدم .

عزیزم 😥😥چند سالته ؟ 😥😥😥زندگی خیلی ترسناکه .امیدوارم هم تو شغل هم تو رابطه ی احساسی به اون ایده ...

خوشحالم یکی رو میبینم به خواسته ی دلش رسیده امیدوارم تو کارتم موفق بشی من ۳۳ سالمه سه ساله معلمم هر سال یه مدرسه با حقوق ناچیز وارد رابطه هم دیگه میترسم بشم از دروغ های زیادی که شنیدم

رهایی ...