2777
2789
عنوان

تنهایی اومدم تهران تهرانیا بگین تنهایی کجا برم خوش میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 32 پست
بازار تجریش درکه امام زاده صالح کاخ سعد آباد کاخ نیاوران پارک طالقانی اب و اتش بام محکو یام تهران شب ...

ممنونم عزیز

موزه ها تعطیلن حیف

درکه چطوری باید برم ؟؟ تنهایی نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پل طبیعت

پارک ارم

برج میلاد

کاخ موزه نیاوران

پارک جمشیدیه

پارک ملت

دربند

درکه

چیتگر

سرچ کن ببین کدومو میتونی بری

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دوراتو بزن شام بیا خونه ما

فکر نکنی تهرانیا مهمون نواز نیستن😍❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم قربون محبتتخودم برای تهرانمبرای گشتن تنهایی اومدم ولی سمت شمال تهران

فدااای تو 

فکر کردم مسافری

خوش بگذره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیابون میرزا شیرازی رو از دست نده😭😭❤️

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بام تهران یا توچال برای یه پیاده‌روی سبک و هوای خنک

پارک نیاوران یا پارک ملت هم دنجن هم فضای خوبی دارن برای قدم زدن

آواسنتر هم کافه‌ داره هم مغازه‌هاش قشنگن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

کدوم سمته؟نشنیدم تا حالا کافه اینا داره مثل خیابون ولیعصر؟؟!

از ولیعصر خییییلی قشنگتره. کافه هاش لعنتی

اکسسوری و خارجی فروشیاش🤦‍♀️ یه دنیای دیگس کلا

اره فکر کنم همون مترو میرزا شیرازیه 

گوگل کن میاره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید