2777
2789
عنوان

دخیای خیاط بیاین لطفااا

62 بازدید | 16 پست

بچه ها من خیاطیم واقعا خوب نیست اصلا استعداد ندارم 🥲

حتی کوک زدن هم سخته برام

با این اوضاف به نظرتون چند وقت برم کلاس خیاطی میتونم در حد دوخت شلوار و لباس راحتی واسه خودم یاد بگیرم؟ 

در روز هم یک ساعت کلا زمان بزارم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه علاقه ندارم بیشتر به چشم مهارتی می بینم ک بعد ها ممکنه به درد بخورهچقدر زمان بذارم خوبه؟

برای یاد گرفتن هر هنری اول باید علاقه داشته باشی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
آخه علاقه ندارم بیشتر به چشم مهارتی می بینم ک بعد ها ممکنه به درد بخورهچقدر زمان بذارم خوبه؟

بدون علاقه که نمیشه

چون ممکنه یجاییشو اشتباه کنی

منی که علاقه هم دارم گاهی وقتا خسته میشم 

فکرشو کن اشتباه بدوزی باید بشینی نخارو باز کنی 

یا بعضی جاهاش برای کسی که علاقه داره هم جالب نیست. مثلا استین یه چیز تکراریه و گاهی ادمو خسته و دلزده میکنه

بدون علاقه که نمیشهچون ممکنه یجاییشو اشتباه کنیمنی که علاقه هم دارم گاهی وقتا خسته میشم فکرشو کن اشت ...

مرسی عزیزم درسته حرفات

ولی من تصمیمم رو گرفتم میخوام یاد بگیرم

چقدر در روز زمان بذارم خوبه؟

راستش خیاطی رو دوست ندارمولی اینکه خیاطی بلد باشم دوست دارمحس آزادی میده بهممهارت اقتصادی هم هست

به نظر من یاد گرفتن خیاطی برای هر خانمی واجبه 

کلی به اقتصاد خانواده کمک میکنه  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
به نظر من یاد گرفتن خیاطی برای هر خانمی واجبه کلی به اقتصاد خانواده کمک میکنه

دقیقا 

مخصوصا الان که هزینه های دوخت لباس خیلی زیاد شده

آدم یه بار تلاش می کنه یاد می گیره تا عمر داره به دردش می خوره این مهارت

مرسی عزیزم درسته حرفاتولی من تصمیمم رو گرفتم میخوام یاد بگیرمچقدر در روز زمان بذارم خوبه؟

بیشتر از زمان تعداد لباسایی که تمرین میکنی مهمه.

اما من موقعی که کلاسشو میرفتم لباس اولی خیلی طول کشید چون قدم به قدمو جلسه به جلسه یاد میداد لباس دومی رو توی ۲ روز دوتا ۳ ساعتی تموم کردم