من پارسال پاپاسمیر hpv دادم و متاسفانه دوتا تایپ از ویروس hpv رو داشتم.
همینجا اومدم سوال پرسیدم و اکثرا شروع کردن سوالای بیربط پرسیدن که بجز شوهرت با کی رابطه داری؟شوهرت بهت خیانت کرده؟پس از کجا گرفتی و...
واقعا کسی راهنماییم نکرد و بیشتر افسرده و ناراحت شدم.
بخاطر همین یه چارت کلی از روند درمان و بهبودی مینویسم شاید کسی نیاز داشت اینا رو بدونه.
اولا اگر مبتلا به hpv میشیم،لزوما معنیش این نیست یکی از زوجین خیانت کردن،طبق چیزی که دکترم بهم گفت درسته این ویروس فقط از رابطه جنسی منتقل میشه اما اینطور نیست که بعد از انتقال فورا نشون بده،و میتونه بطور غیرفعال چندین سال در بدن باقی بمونه و با ضعف سیستم ایمنی بروز پیدا کنه.پس اگر خودتون یا کسی تست hpv مثبت شد ذهنتون سمت خیانت نره.و با این سوالها زندگیش رو آشوب نکنید،اون شخص خودش تحت فشاره و با این حرفا بیشتر بهم میریزه.
مورد بعدی،وقتی متوجه این بیماری شدم همسرم گفت خب کنار هم از پسش برمیایم،و من گفتم واقعا کشش مبارزه باهاش رو ندارم،چون مسیر درمانش خیلی طولانی و پرهزینهست.و همینطور هم بود.
یکبار ازمایش hpv ژنوتیپ دادم تا تایپش مشخص بشه.
بعد بخاطر اینکه یک تایپ پرخطر(۴۵) داشتم مجبور به کولپوسکوپی شدم،خیلی دردناک و ناراحتکننده بود و تا جوابش حاضر بشه فکر و خیال امونمو برید.
بعدش مسئلهی واکسن بود.که کمیاب و گرونه.
من فقط اولین دوز واکسنم رو تونستم در اسفند سال گذشته بصورت دولتی،با ۱۰ میلیون بخرم،تازه اونم با پیگیری های همسرم،دوروز صبح زود رفت ۱۳آبان و داروخانههای اطراف و موفق شد یه دوز واکسن برام بخره.
بعدش دیگه واکسن ۹ظرفیتی توزیع نشد و من دوز دومم رو آزاد خریدم،اونم چون این واکسن زنجیره سرما داره،نمیشه به هرکسی اعتماد کرد و کلی گشتم،یه داروخونه که دکترش ایرانیه تو ترکیه پیدا کردم و مطمئن شدم با دمای مناسب میفرستن و خریدم و خرداد ماه تزریق کردم و دوز سومم هم امروز از همونجا خریدم(چون شرایط پروازهای خارجی و قیمت دلار غیرقابل پیشبینیه)زمان تزریق سومم آبان ماهه،اما گفتم تو یخچالم بزارم تا خیالم راحت باشه.
بجز هزینههای آزمایشهام،نزدیک ۵۰ تومن برای واکسنام هزینه کردیم،و پیشنهادم اینه که قبل از اینکه مریض بشید،حتما واکسن بزنید،بنظر من بجای خرید طلا یا لباس یا هر چیز ذیگهای اول روی سلامتی خودمون سرمایه گزاری کنیم.
تو این مدت،کاملا مراعات کردم،از لحاظ غذا و سبک زندگی،دوباره ورزشمو شروع کردم،مکمل و دارویی نمیخورم،چون بدن خودش مبارزه میکنه با این ویروس.
بیصبرانه منتظرم تزریق سومم رو انجام بذم و بعدش ازمایش بدم و امیدوارم که منفی بشه.
راستی در مورد همسرم،اونم تایپ ۶ داشت،اصلا همین باعث شد که من برم ازمایش بدم.
متاسفانه هنوز نتونستیم برای همسرم واکسن تهیه کنیم،چون دکترم گفته بود اولویت با خانمهاست بخصوص تایپ همسرم کمخطره.کرایوتراپی کرد و نکتهای که هست،خیلی خیلی مراعات کرد و از وقتی متوجه شدیم که این ویروس رو داریم،رابطهی جنسی رو قطع کردیم.و این خیلی مهمه که احتمال بروز تایپهای جدید رو کمتر کنیم.بخصوص اینکه من تایپ ۶ نداشتم و اینجوری مبتلا هم نشدم.
خیلی طولانی شد،اما شاید کسی نیاز داشت که اینارو از زبون کسی که ۸۰درصد راه رو رفته بشنوه.