2777
2789
عنوان

توقع بیجا

92 بازدید | 14 پست

واقعا حال بعضیارو درک نمیکنم، دوستم یه مدتیه کراش زده روی آرمین زارعی ، بعد پدر گوگل و اینستاگرام رو درآورده فهمیده که این با الهه حصاریه، افسردگی گرفته، میگم چرا میگه من همه کنسرتاشو میرفتم باهاش عکسم دارم چرا شانسم اینطوریه چرا نباید با من باشه، نمیدونستم به درد دلاش بخندم یا خودمو ناراحت جلوه بدم آخه من با دوتا بچه دوقلو وقت فکر کردن به حرفاشم ندارم بعد اون از من توقع داره یه راهی جلو پاش بزارم🤣 جالبه هرچی میگم قانع نمیشه ، دیگه تصمیم دارم برم واسش خواستگاریه  آرمین زارعی بگم جون مادرت من روانی شدم اینو به غلامی که نه به الاغی پذیرا شو😄😄😄😄😄

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی رفیقت اسکله😂🤧

جالبه که اون موقع ها که من خودم اهنگاشو گوش میدادم خیلی سم و تباه بود ظاهرا جدیدا اوکی شده اینم یه دل نه صد دل عاشقش شده . کلی ازش تعریف میکنه انگار باهم بودن یه مدتی😄😄😄😄

جالبه که اون موقع ها که من خودم اهنگاشو گوش میدادم خیلی سم و تباه بود ظاهرا جدیدا اوکی شده اینم یه د ...

چون باهاش عکس و اینا گرفته فکرکرده خبریه😂🤦🏻‍♀️

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

بچه ساله حتما از اینجور رفتارا زیاده تو یه بازه سنی

نه والا بچه سال نیست ۳۰ سالمونه دیگه من همسنشم دوتا بچه دارم .مجرده و بیکاره

پس آدم نرمالی نیست من باشم ازش فاصله میگیرم خطرناکن اینجور آدما

یعنی یه لحظه باخودش فکر نمیکنه کبوتر با کبوتر باز با باز😄

چون باهاش عکس و اینا گرفته فکرکرده خبریه😂🤦🏻‍♀️

تازه بنده خدا تو عکسایی که بهم نشون میداد کلی فاصله رو رعایت کرده بود ، بهش هرچی میگم عاشق چیش شدی ؟ آخه تو که شناختی از اخلاقش نداری که بگی بخاطر اخلاقشه،  اینا زندگیاشون دروغ و درم زیاد داره ، قیافه هم بگی که خیلی معمولی و عادیه تیپشم که خوب لباساش مارکن عادیه که خوشتیپ به نظر بیاد تو کتش نرفت که نرفت

تازه بنده خدا تو عکسایی که بهم نشون میداد کلی فاصله رو رعایت کرده بود ، بهش هرچی میگم عاشق چیش شدی ؟ ...

دوستت احتمالا کم سنه درست؟

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

دوستت احتمالا کم سنه درست؟

نه عزیزم گفتم دیگه همسنیم ۳۰ سالمونه والا من دو تا بچه دارم اون تازه تو فکر اینکه چرا این پسره نمیره خواستگاریش

😂خدایا آدم چی بگه!اخه ۳۰ سالشه و اینجوریه؟خییییلی بچه هس!

رفته بودم خونشون تمام اتاقش عکسای آرمین زارعی بود من که قیافشم یادم رفته بود گفتم کیه این گفت ارمین زارعی من روش کراش دارم ، گفتم اها خدا شفات بده .