2777
2789

خب اینکه خیلی ها تو اون تاپیک گفته بودن رابطه مقعدی باس ،در رفتن باد میشه ( گ و ز ) .

شاید این موضوع درست باشه ،اما به نظر من باد در رفتن بخاطر مشکلات گوارشی ، موقع غذا خوردن حرف زدن ، تند تند غذا خوردن ، پرخوری ، پیاز ، ترشی جات ،حبوبات هستش . 

مثلا من متاهل هستم رابطه م ق ع دی نداشتم ، ولی تمام عمرم با مشکل باد معده دست و پنجه نرم کردم .

اگه مثلا برم مسافرتی ، مهمونی چیزی ،و اون روز اصلا استراحت نداشته باشم و همش سرپا باشم ،وای تمام شکمم میشه تفخ کلهم . اگه دراز بکمش و کسی کنارم باشه واویلاس 😁

پس خواستم اطلاع رسانی کنم ،اگه کسی گفت ، گ و ز زیاد داره صرفا ربطش ندین به رابطه م ق ع د ی .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدالبته رود تحریک پذیر

بله درسته .اتفاقا قبلا دکتر رفتم ،گفتن سندوروم دوره تحریک پذیر دارم .

ب اونم قطعا ربط داره توصیه میکنم بهت هیچ وقت معقد رابطه نداشته باشی ک بدتررررررر میشیااا

ندارم ،با وجود بچه رابطه اصلی نداریم چه برسه مقعد ، بعدشم چیز چندشی هست ، من شوهرم وسواس داره ،رابطه اصلی رو با هزار پروتکل بهداشتی انجام میده 🤣🤣

من حالت داگی هم وایسم بدون نزدیکی معق دی بازم واژنم صدا خارج میشه

رحمت سردی داره ، منم یه مدت اینجوری بودم ، یه بار به شوهرم گفتم بخدا گ و ز نبود ،رحمم بود🤐 یه مدت ت  پریودی شکمم با چادر میبستم بهتر شدم 

ندارم ،با وجود بچه رابطه اصلی نداریم چه برسه مقعد ، بعدشم چیز چندشی هست ، من شوهرم وسواس داره ،رابطه ...

😂😂😂 وااا 

🥲خوشبحالت پس 

مال ما مث وحشیاس ب هیچی فکر نمیکنه

عشــــAــــق🔗♥️