2777
2789

میخواست گواهینامه بگیره قول داد الافی نره و دنبال دوست و رفیق نره و بره سرکار

الان میگه کارا خوابیده برم یکم بگردم کامل مشخصه میخواد دوباره بره دنبال رفیق بازی

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی میشه یکم دنبال دوست و تفریح باشه؟ مگه برده گرفتین؟جوونه خب

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اول کار کنه بعد در وقت اضافه بره با دوست اونم دوست خوب نه کسی که باهاش مشروب بخوره و سیگار بکشه

از کجا فهمیدی اینا رو؟؟؟😒

مشروب و سیگار

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

نباید سر کار بره ؟الاف خوبه؟

خب حالا دو روزم سرکار نره یعنی خلافکارشد و رفت؟ جوونه تفریح میکنه.ازدواج نکرده که زن و بچه نداره که مسئولیت زیادی ازس میخواین.چند سالشه مگه؟

از کجا فهمیدی اینا رو؟؟؟😒مشروب و سیگار

من خودم دوستشو میشناسم باهاش میگه بهم زده ولی در ارتباطه هم مشروب میخوره هم سیگار میکشه

خب حالا دو روزم سرکار نره یعنی خلافکارشد و رفت؟ جوونه تفریح میکنه.ازدواج نکرده که زن و بچه نداره که ...

بابا کلا تو عمرش ی روزم سرکار نرفته ۲۴سالشه و پسره

بابا کلا تو عمرش ی روزم سرکار نرفته ۲۴سالشه و پسره

خب من فکر کردم همیشه سرکاره حالا چند روز خواسته با دوستاش بره تفریح.

خب اگه اینجوریه که حق با شماس.

درسش چی؟

خب من فکر کردم همیشه سرکاره حالا چند روز خواسته با دوستاش بره تفریح.خب اگه اینجوریه که حق با شماس.در ...

نه بابا 

کلا بیکاره خاک بر سر. دانشجوعه