2777
2789

سلام عزیزان اول که امیدوارم اگر باردارین بسلامت نینی رو بغل بگیرین و اگر بچه دارید خدا حفظش کنه🙏🏻

میخواستم بپرسم ببینم اوایل که فهمیدید باردارین چه علائمی داشتین؟قبل اینکه پریودتون عقب بیفته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چون پلی کیستیکم نمیدونم مثلا میشه زود باردار شم یا نه تقریبا سه ماهه دست و پا شکسته اقدامم این ماه از چند روز قبل تخمک‌گذاری تا الان که تقریبا ۹روز به موعدم مونده چندبار گرفتگی لگن و کمر دردی که میخوام پریود شم گرفتم یکمم هراز گاهی زیر دلم سنگینی میکنه قرصم مصرف میکنم دوفاستون و متفورمین و اوزیل دکتر داده سه ماهه میخورم شماها هیچکدوم کیست داشتین با این قرصا زود باردار بشین؟

عزیزم به نظرم با پزشک مشورت کنی خیلی بهتره. اگر هم حوصله نداری حضوری بری کلی پزشک هستن که مشاوره آنل ...

تحت نظرم گفت چهارماه اقدام کن بدون دارو نشد بیا دوباره

حالا سه ماهه پریودم جلو میفته ۵ روز یعنی شدم ۲۵روزه بعد این ماه بجای هفت روز چهارروز پریود شدم دیروز تموم شد امروز تخمدون چپم سنگین شد و درد میکنه