2777
2789

اولین عالیه بیشتر تلاش کن.  با خودت رقابت کن 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین عالیه بیشتر تلاش کن. با خودت رقابت کن

برای خواهرم هست

یازدهم بوده داره میره دوازدهم

تقریبا ۳ هفته هس مشاور براش گرفتم 

ولی مشاورش زیاد راصی نبوده مث اینکه 

هیچی تداشته نه کتاب نه کلاس هیچ تازه براش دارم امکانات فراهم میکنم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
عالیه همینجوری پیش برو میترکونی

جدی؟خوشحالم کردی

مال خواهرم هس

ولی مشاورش راصی نبوده 🙂گفته که تعداد منفی هات خیلی ان

برای خواهرم هستیازدهم بوده داره میره دوازدهمتقریبا ۳ هفته هس مشاور براش گرفتم ولی مشاورش زیاد راصی ن ...

نه خوبه ناامید نشه مشاور باید انگیزه بده عوض کنید مشاور رو 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

جدی؟خوشحالم کردیمال خواهرم هسولی مشاورش راصی نبوده 🙂گفته که تعداد منفی هات خیلی ان

اشتباه کرده ، شما به خواهرت امید بده بگو برای اولین بار آزمون دادن خیلیم عالیه ، حالا چه بسا سوالای قلم چی و ماز باشه که خیلیم سخته 

مشاوره برای خودش یه چیزی پرونده

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

نه خوبه ناامید نشه مشاور باید انگیزه بده عوض کنید مشاور رو

اره خانم هست مشاورش ولی خشنه اینقدر تاکید کردم که خانم باشه که مثلا راحت باشه و شخصیت با متانتی داشته باشه ولی کاملا برعکس از آب دراومد

انتظاراتش بسیار بالاس 

اون روز خواهرم میگف گزارش اخر شب که میفرستم یا سین میزنه چیزی نمیگه یا هم به زور میگه خسته نباشی

تازه هفته اول براش ۸ ساعت نوشته بود دیدم نمیرسه تماس گرفتم باهاش مجابش کردم از کم شروع کنه

باهاش صحبت کردم گفتم تا به موسسه بگم تغییرش بده گف عیب نداره اوکیم نمیدونم واقعا من یک شهر دیگه ام  و زیاد در جریان مسائل نیستم فقط سطحی که به زور ازش میپرسم فک میکنم توی رودروایسی گیر کرده 

اشتباه کرده ، شما به خواهرت امید بده بگو برای اولین بار آزمون دادن خیلیم عالیه ، حالا چه بسا سوالای ...

سطح سوالاش در حد ماز هس ولی از قلمچی کمی راحت تره

باهاش که حرف زدم گفتم خیلی خوبه برا بار اول ولی هیچ شوق و احساسی تو صداش نبود معلوم بود مشاور حسابی زده تو پر و بالش