2777
2789

یکی تو این سایت میگفت درسته؟

اگه میشه چه پروسه ای داره؟؟ تا قبل این میگفتن باید بری شکایت کنی حکم قاضی ببری ثبت احوال تا قبول کنن

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

فکر‌کنم اگر بجاش دوباره اسم مذهبی بزاری اره من یکی از فامیلامون سکینه بود چندوقت پیش گذاشت مریم شناس ...

نه خب اینو که قبلنم اینطوری بود

من دو اسمم میخوام اسم شناسنامم اسم واقعی خودم باشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آره میشه . من تو نزدیکانم چند نفر رو میشناسم اسم هایی مثل محمد و زینب رو عوض کردن و هیچکدوم مذهبی ن ...

اره قبلا اینطوری بود. الان میگن قانون تغییر کرده نیاز به گرفتن وکیل و شکایت نیس

میخوام ببینم راسته یانه

حتما باید وکیل داشته باشی و چند تا شاهد

اینارو میدونم

الان چند ماهیه میگن قانون تغییر کرده میخوام ببینم راسته یانه

کسی رو دیدی عوض کنه؟ بیشتر توضیح بده

نه اما تو پیج وکلا میبینم که پرونده تغییر اسم مذهبی داشتن و موفق بپده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یکی از اطرافیان من دو سال پیش اینکارو انجام داد از فاطمه گذاشت نیلا

این قانونی که دارم میگم تازه چند ماهه تغییر کرده 

فامیلت احتمالا رفته دادگاه شکایت کرده قاضی چون اجازه داد تونست عوض کنه

که یه کار به شدت طولااانی و سخته 

پرونده قصاص انقدر سختی نداره! 😑

نه اما تو پیج وکلا میبینم که پرونده تغییر اسم مذهبی داشتن و موفق بپده

میفرستی پیجشو برام

میفرستی پیجشو برام

keverad