2777
2789
عنوان

چقد بده مرد منت بذاره سر زنش

468 بازدید | 41 پست

من وقتی با شوهرم دعوام میشه سریع هر کاری که میکنه رو میگه

مثلا میاد خونه یکم بچه رو سرگرم میکنه در حد یه ساعت و دیگه به هیچ چیزیش کار نداره مثلا یه بار غذا نمیذاره دهنش یا از هر ۱۰ وعده یه وعده ظرفا رو میشوره یا مثلا هر سه چهار بار که من لباسارو میشورم و پهن میکنم و تا میکنم میذارم تو کمد یه بارش لباسا تا کرده یه ساعتی میمونن تو خونه تا کارام تموم بشه بیام بذارم تو کمد میبینم لباسا خودشو برداشته جمع کرده از هر سه چهار بار یه بار یا خیلی چیزای دیگه

بعد موقع دعوا میگه تو هیچ کاری برا من نکردی من خودم همه کارای خودمو میکنم ظرف خودمو میشورم وسایل خودمو جمع میکنم بچه رو برات میگیرم و هر کار دیگه ای که کرده رو میکوبه تو سر من و منت میذاره

دلم میخواد جرش بدم انقد رو مخمه این حرفاش

حرفای تلخ و گیر دادنای الکیش که فقط زندگیو به کام من زهر کرده و افسردگیو کرده دچارم

خیلی وقتا به قبل ازدواجم نگا میکنم میبینم چقد شاد و پر انرژی و فعال بودم همیشه میخندیدم حسرت اونموقعا مونده به دلم

خدا هدایت کنه آدمای کم عقل گمراهو

از اعماق وجودم براش شفای عاجل طلب میکنم از خدا

خسته و دلشکسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبه باز هر ده بار یک بار اینکار ها رو میکنه کاش شوهر منم مبیکرد ومنت میزاشت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من بودم ی مدت هیچ کاری براش نمیکردم یعنی ظرفش را نمی شستم لباسش را نمی شستم غذا براش نمیذاشتم اگر هم ...

دقیقا یه هفته همین کارو کردم روزی سه بار به مامانش گزارش میداد که دارم لباسمو میشورم دارم غذا میذارم دارم فلان میکنم مامانشم هرروز پلاس بود خونه امون که بچه ام لباساشو میخواد بشوره ببرم بشورم غذا ندارید بیا این غذا یعنی عاصیم کرده بود از اونطرفم زنگ زده کل فامیل هزار برابر جریانو گفته یه کسایی به من زنگ میزنن فاز نصیحت برمیدارن که اصلا فکرشم نمیکردم مامان بابامم حتی میگن چقد تو ظالمی

خسته و دلشکسته...

شوهر منم همینه 

منت اینکه منم بیمه کرده میزاره در صورتیکه ننش بیمه کرده از بیمه من خواهداش دارن استفاده میکنن

همیشه میگه تو چ پولی اوردی تو ای زندگی در صورتیکه وام طلا پول از خانواده جهاز کامل کل خرج خودمو همه اینا دادم 

کار دولتی داشتم میرفتم ک میرفتم 

الان نظربدم چون عصبیم ازدست اقایون میگم یه گلوله بایدخرجش کنی پس تایپکوترک میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مشکل اینه که حرمت ها دریده شده والا نباید اینجوری باشه اگه از جای دیگه حالش گرفته نباید رو تو تخلیه کنه و تو هم نباید در لحظه عصبانیت او جواب دندون شکن بدی این حرفها برای همه زوجین پیش میاد

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اینا همه از تربیته

خانواده شوهر من مردهاشون همه درست تربیت شدن

هیج انتظاری از زن ندارن و دهنشون سمت منت گذاشتن نمیچرخه

حتی غذاهم نپزن خانوما حتی نمیپرسن چرا نپختی؟یا پامیشن میپزن یا میخرن یا نمیخورن

بقیه کارام همینطور