2777
2789

همسرم بردم دکتر جا پارک نبود گفتم تو برو من برم ماشینو پارک کنم دور برگردون بدجور دور زدم لاستیک عقب به لبه دور برگردان خورد تاب برداشت اصلا هول شدم نمیدونستم چکار کنم پشت سری ها بوق یکسره کرده بودن زنگ زدم همسرم از بیمارستان برگشت زنگ زد به چند نفر بردن تامیرگاه دو تومن خرجش شد بنده خدا حالش بد بود با دیدن ماشینش بدتر شد

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هول نکندور برگردون و باید یکم دور بگیری اول بعد بریاخر شبا ک خلوته برو تمرین کن

دست خودم نبود.

فکرم پیش همسرم بود عجله ای رانندگی میکردم مراعات نکردم

ول نکن همیکنه میرونی خودش جای شکرداره

آخه ماشین همیشه دستم نیست در ماه شاید یک بار یا هر چند ماه یکی دوبار بخاطر همین همه چی رو فراموش کردم

خانما کلا رانندگی نکنن بهتره ولا اصلا رانندگیشون باعث خطر افزایش مرگ میر میشه یه کلیپ دیدم دیشب خانو ...

منم فکرمیکنم اقایون رانندگی نکنن عالی میشه  چندتاکلیپ ازدیروزدیدم زدن ماشینوداغون کردن متاسفانه خودشونم باامبولانس بردن   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانما کلا رانندگی نکنن بهتره ولا اصلا رانندگیشون باعث خطر افزایش مرگ میر میشه یه کلیپ دیدم دیشب خانو ...

بعضی وقتا لازمه که رانندگی کنیم ولی اگه آدم ریلکس باشه و عجله نکنه هیپ اتفاقی نمیوفته با سرعت مناسب

فدای سرت دیگه دو تومن چیه برای ماشینراننده ی حرفه ایشم این اتفاق براش پیش میفتهتازه اونی که ادعای بی ...

هزینش رو خودم دادم که همسرم بدتر جوش نزنه حالش خراب بشه.

ولی انگار هنوز باید خیلی تمرین داشته باشم واقعا امروز خیلی عجله کردم

منم فکرمیکنم اقایون رانندگی نکنن عالی میشه چندتاکلیپ ازدیروزدیدم زدن ماشینوداغون کردن متاسفانه خودش ...

تصادف برای همه هست چه خانم چه آقا.

بعضی خانما هستن رانندگیشون از آقایون عالی تره .