2777
2789

مامانا پسرم بشدت حساس من اصلا نمیخوام فشار اموزشی باشه روش دوست دارم بهش خوش لذره مدرسه ک اول رفت خیلی عالی بود و خوش اخلاق بودن و شاد ولی هزینش خیلی بالا 

مدرسه دیگه رفتم اصلا دوست نداشتم هزینش خوب بود 

الان شرایط مالیمون خوب نیس مدرسه اولی قسطی میشه پرداخت کرد 

شما بودین چکار میکذدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تفاوت هزینه هاشم خیلی زیاده ولی مدرسه دومی خیلی خشک بود 🫠

اصلا شبیه مدرسه خودش نبود مدرسه های دیگه بخوام ببرمش مثلا با مدرسه اول خودش ۱۰ملیون فرقشه ک خب ترجیحم اینکه بخاطر ده تومن بره همون مدرسه خودش

ینی فشار مالی ارزششو داره تحمل کنیم درسته ؟

بله. تمام سرمایه زندگی ما بچه هامون هستن. پول و برای آرامش اونا می‌خوایم. از مدرسه بخواه شرایط قسطی رو برات آسون کنه. مثلاً تا پایان سال تحصیلی اقساط ادامه داشته باشه 

خب اگر میدونی اون مدرسه این شرایط داره و میتونی قسطی پرداخت کنید و تحت فشار نمیری قطعا آرزوی هر والد ...

اولش منم همین گفتم شما ببین پسر من هر دو پیش دبستانی هاش و کلاس اولش جز بچه های اول و خوب بوده بچه من حساس مثلا سر شیطونا داد میزدن تو پیش بچه من جریت تکون خوردن نداشت بعد رفت کلاس اول خوب شد ولی از نظر درسی نمیگم تیززز هوش و اینا ن ولی جز شاگردای اول ولی از اونا نکه خیلی علاقه داشته باشه ها نه ولی ذاتی ریاضیش خیلی خوبه شطرنج مدال اورده ولی نه من اسراری دارم درس بخونه نه خودش علاقه داره بعد از تموم شدن درسش من اصلا باهاش هیچی کار نکردم رفتیم اون مدرسه قیمت مناسب تست داد بعد گفته بود توالی ۵بنویسه پسرم نوشته بود به ۳۰که رسیده بود بجای صفر عدد ۳۰ نقطه گذاشته بود ولی بقیش درست بود و تا ۵۰نوشته بود 

توی فارسیشم املا گفتن فقط یه حوض نوشته بود حوز مدیرشون گفت بچه متوسطیه 

اولا اینکه هیچ سوال در مورد شخصیت و کارای بچم نپرسید 

بعدم من توی فارسی زیاد ادا نمیکنم ولی تو ریاضی سریع جمع تفریق میکنه عدادی دوتایی رو و اکثرا بهم گفتن هوش حسابش خوبه بعد ایشون میگع بچه متوسطتیه اولا ک من اصلا نظر نخواستم دوم چرا برچسب میزنن رو بچه من ک هیچ اطلاعی راجبش ندارند صرفا بخاطر یه نقطه بجای صفر و یه حوز ؟؟؟؟

بخاطر همین دو دل شدم 

بنظر شما ک از بیرونید من مادر حساسی هستم؟

گلم میگفتی همین رو بهشونمیگفتی با یه بار اشتباه که نمیشه سطح بچه رو فهیمد خانم فلانی

خب میدونی شاید جلوی من این کار بکنند و نگند ولی در شخصیتشون این نهادینه شد قضاوت کردن ترسیدم بچمو اونجا بنویسم گفتم یک سال سختی میکشم ولی بره همون مدرسه خودش انقدر با پسرم خوب رفتار کرده بودن ک پسرم تونست یکم حرف بزنه شیطونی کنه اظهار نظر کنه