2777
2789
عنوان

به نی نی سایتی ها حسودی میکنم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست

عزیزم 

خیلی از همین نی نی سایتیا هم عین شما مشکل داشتن 

نا امید نشو و دلت رو. به خدا بسپار حتما جواب می گیری ، دیر و زود میشه ولی میشه 

به خدا من خودم ۹ سال انتظار کشیدم ، ۱۲ بار باردار شدم و از دستشون دادم و الآنم که باردارم خدا شاهده همش مضطرب که خدایا تا آخر به سلامت میرسه یا نه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
منم به اینایی که تاپیک نامزدی و ازدواج یا بچه دار میزنن حسودیم میشه اینقد دوست دارم یه مدت خبر ازدوا ...

الهی بگردمت 💔🤧

ایشاله یک ازدواج خوب میکنی ❤

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدی میگن هر چیزی برای هر کی بخوای خدا هم همونو واسه شما میخواد 

پس چه قشنگه که خوب بخوایم تا خوب ببینیم 

از خدا خواستم که به زودی زود به خیر خدا بهتون اولاد سالم و صالح هدیه بده و تاپیکشو برامون بزنید انشالله ❤️✨

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بله

روز سه شنبه ۳ تایاسین نذر کن

۲ تا سوره یاسین بخون هدیه کن به شهید صالحی خوانساری 

بعدش اگه حاجتت تا هفته بعد براورده شه اون یه دونه سوره یاسین  نگه داشتی  بخون 

اینو امتحان  کن ان شاءالله  که به حق شهدا دامنت سبزشه

نذر شیر برا حضرت علی اصغر کن

عزیزم خیلی از همین نی نی سایتیا هم عین شما مشکل داشتن نا امید نشو و دلت رو. به خدا بسپار حتما جواب م ...

ایشاله سالم به دنیا میاد گلم❤

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

روز سه شنبه ۳ تایاسین نذر کن۲ تا سوره یاسین بخون هدیه کن به شهید صالحی خوانساری بعدش اگه حاجتت تا هف ...

مرسی عزیزم اینقدر دعا و نذر نیاز کردم که حتی باورم شده من لایق شو ندارم

ایشاله سالم به دنیا میاد گلم❤

ان شاالله به دعای شما❤️

مطمئنم خدا جواب دل شکسته و صبوریت رو به بهترین شکل میده 

ان شاالله خیلی زود مامان میشی😍🥰

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
منم برام یه رویا شده تاپیک بزنم بی بی چکم مثبت شده😢🥲

ایشاله ماه دیگه عکس بی بی چک مون میزاریم ❤😍