2777
2789
عنوان

خاستگار جدیدم لطفا بیاین

149 بازدید | 8 پست

سلام. من به تازگی جدا شدم از یه زندگی بیهوده 😔

اینکه چی کشیدم و چیا شده بماند ، خلاصه ک طلاق گرفتم .مدت زیادیم نگذشته.

بااقایی اشناشدم که ازم خاستگاری کردن. شغلش ظاهرش تحصیلاتش خیلی پسندمه. اما بشدت غیرتی ، وای بوی عطرت نپیچه وای ارایشت غلیظ نشه موهات بیرون نباشه.

منم از یه بیماری سخت روحی بیرون اومدم و اعتماد به نفسی ندارم یکم ارایش میکنم حالم بهتر بشه ...

بغیر از اینا دوست داره همه چیو بدونه ، نتیجه ازمایشمو حتی ، ولی حتی عنوان شغلیشو به من نمیگه ! فقط میدونم کارمنده .

باوجود علاقه ای که دو طرفه بهم داریم ... نمیدونم چرا یهو دلسرد شدم ، اخه چند روز پیش بحث سنگینی داشتیم که خودش اعتراف کرد تقصیر اونه .

ظاهرش خیلی به دلمه . دوسم داره محبت داره . اصالتا هم کورد هس و برا زندگیم قرار شده شهر خودش باشیم ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم چرا دلسرد شدم خیلی دو دوتا چهار تا میکنم ... غیر مستقیم هم حالیم شده دوس داره رابطمون مرد سالاری باشه ! البته غیر مستقیم .

چون از زندگی قبلش خیلی اسیب دیده خیلی میترسه و نگرانه که به حرفش گوش ندم 

ممنون میشم همه نظر بدین .خواهر هم ندارم 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره برید

اونکه اره حتما . ولی نمیدونم اینقد میخواستمش یهو چم شد

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

اگر ازش حس بد میگیری لطفاً لطف کن به خودت و ردش کن چون بعد ازدواج این حس بد قراره×2 بشه

نمیدونم چی بگم 😔

چیزی که من حس میکنم حالت برگشت به خانه داری اولش هیجان داری باهاش بعدش فرسایشی میشه

ینی چی ؟؟؟؟؟؟

به نظرم با مرد غیرتی نباید ازدواج کرد چون فردا پس فردا شکاک میشه به خیانت و اینا و بیشتر آمار طلاق سر خیانت و غیرتی شکاک بودنشون به نظرم شما که یه بار تجربه ی طلاق داری فعلا ازدواج نکنید

به نظرم با مرد غیرتی نباید ازدواج کرد چون فردا پس فردا شکاک میشه به خیانت و اینا و بیشتر آمار طلاق س ...

ممنون