2777
2789
عنوان

واقعا رفت

257 بازدید | 27 پست

فکر میکردم این دفعه هم برگرده🫠ولی فکر کنم واقعا جدی جدی رفت،بهترا ولی دلم میسوزه برا خودم خیلی حسم بهش قشنگ بود🥺داره میشه سه هفته که آنفالوش کردم حتی یه پیام نداده شمارمم داره،عوضش همش تلگرام آنلاینه🫠تابلوعه از قبل و هم زمان با من دخترای دیگم بودن سرش گرمه منو یادش نیست🥲

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه‌ی بی لیاقتی بقبه رو هم بخوریم؟به درک که رفت عزیزم و تو چقدر خوش شانسی که دیگه این ادم تو زندگیت ...

دلم میسوزه برا خودم که چرا انقدر بدشانسم آخه🫠

واقعا جلو کسی که رفت نگیر 

به درک رفتتتتت .پسری که میخواد بره می‌ره 

مطمئنم خدا بهترین قسمتت می‌کنه

هیچ وقت به پسرا وابسته و دلبسته نشید وقتی مطمئن نیستید طرف هست یا می‌ره 

پسرا خوب با احساسات بازی میکنن بعضیا البته 

بعد که دختر درگیر شد .میان ارتباط کم میکنن و کارای چرت و پرت دیگه 

میدونی نمیخوام بگم حتما همینه اما من هرروز آنلاین میشم و فقط چت های قبلیم با اونو میخونم یا آخرین بازدیدش رو میبینم 

منم خیلی دوسش داشتم مث پروانه دورش میچرخیدم وقتی ج ن گ شد یهو پشتمو خالی کرد و دیگم پیداش نشد و میدونم حالش خوبه چون آنلاین میشه. حتی نمیدونم چرا رفت! یهو رفت بدون حرف. شب قبل ج ن گ چت کردیم ینی هیچ مشکلی نبود منم وقتی وحشت زده شدم یه عالمه پیام دادم ک بلاک کرد اما پس فردا درآورد از بلاک و هنوز هیچ حرفی نزده 

میدونی نمیخوام بگم حتما همینه اما من هرروز آنلاین میشم و فقط چت های قبلیم با اونو میخونم یا آخرین با ...

تسخیر شده چی😐😐😐😐متنفرم از اینا که بی حرف میرن خو لال نیستی بنال بگو میخوام برم

مبادا بهش پیام بدی یا سراغشو بگیری

میدونم سخته ولی سعی کن کم کم دیگه چکش نکنی حتی شمارشم پاک کنی و هرچی که ازش داری پاک کن بریز دور

خودتو پاکسازی کن و یه مدت فقطططططزط به خودت برس

کتاب بخون

پادکست گوش کن

برو باشگاه اگه نمبتونی تو خونه ورزش کن تو اینستا کلی پیج هست که میتونی باهاشون ورزش کنی

پیج مریم اقایی هم خیلی خوبه روان‌شناسه

و هرررررر کار دیگه‌ای که سرگرمت میکنه و حالتو خوب میکنه

حتی برو کلاس یه هنری مهارتی یادبگیر

خودتو سرگرم کن و اصلا بیکار نباش حتی شده ظرف بشور تو خونه ولی اون چک نکن

واقعا جلو کسی که رفت نگیر به درک رفتتتتت .پسری که میخواد بره می‌ره مطمئنم خدا بهترین قسمتت می‌کنههیچ ...

حتی دخترا هم اینطور هستن💔🥲

شما نمیدونی دختری که چقدر دوستش دارم چکار کرد باهام بازیم داد،دلمو شکست در حالی که من خیلی براش خوب یودم💔🥲