2777
2789
عنوان

یه سوال مهم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 81 پست
اخلاق در کنار رفتارش کردار در کنار رفتارش منطقی خوبه وگرنه اخلاق به تنهایی فایده ندارد البته به عنوا ...

نه عزیزم چه حرفیه

ممنونم ازت

من میتونم تو پیوی ازتون راهنمایی بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت مذهبی خیلی مشکل ساز میشه من دیدم اینجوری در اطرافم مگر اینکه واقعا به عقلید هم اخترام بزارن ولی تفاوت سطح بنظر من تا وقتی دختر انتظاراتی که خونه خودشون داشته از پسر و خانوادش نداته باشه نه مشکلی پیش نمیاد جون تو قبول کردی که بااون شزایط کنار بیای

تفاوت مذهبی خیلی مشکل ساز میشه من دیدم اینجوری در اطرافم مگر اینکه واقعا به عقلید هم اخترام بزارن ول ...

بیشتر اون قبول کرده به سطح من برسونه خودشو ولی بازم میترسم نتونه 

هم مالی هم تحصیلیحالا نه در حد پدرم قطعا یه جوون نمیتونه یه شبه به این حد برسه ولی قرار شد تا حدودی ...

من خودم همسرم ۵سال تلاش کرد برای ساختن ی زندگی خوب منم کنارش بودم چون پدرم قبول نمیکرد ازدواج کنیم چوم اونموقع هیچی نداشت و خب نگرانی پدرا قابل درکه اما موندم کنارش اونم تمام تلاششو کرد الان ۱ساله باهم ازدواج کردیم

قطعا اگه دو طرف بخاید هیچی نمیتون جلوتون بگیره