2777
2789
عنوان

یه سوال مهم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 81 پست
رو عقایدشون حساسنغیرتی و سخت گیرخودم کوردم

اخه من کلا ادم خیلی اوپنی نیستم ولی شرایطو از اول بهش گفتم

و اونم پذیرفت 

الان حس میکنم کم کم داره یه چیزایی رو زورکی تغییر میده

و اینم بگم خودم خیلی حواسم جمع زندگیمه اینطوری نیست با یکی باشم و با بقیه پسرا لاس بزنم یا اوکی باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بالاتر که نمیگیرم ولی از خانواده ها و رفتارشون میترسمعقاید هم میگه کاری نداره ولی میترسم کم کم اذ ...

باید اشنا بشی 

بعد تصمیم بگیر 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

با خانوادش؟

هم پسر هم خانواده 

اول پسر 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اولا بیشتر از هم سطح بودن هم درک و شعور بودن مهمه، دختر اگه سطحش بالاتر باشه اگه درک خوبی نداشته باشه انتظاراتش رو در سطح توان پسر کم نمی کنه و هر چند پسر چیزی نگه ولی به شدت تحت فشار روانی قرار می گیره و ممکنه یه جا کم بیاره حتی اگر دختر سطحش خیلی پایین باشه ممکنه پسر از بالا به پایین نگاه کنه و دختر رو ادم ضعیفی تصور کنه و باعث بشه که تو زندگی به دختر خیلی راحت خیانت کنه چون همسرش رو خیلی پایینتر از خودش میدونه و اجازه هر کاری به خودش بده، واسه همینه خیانت توی مردای پوادار بشدت زیاده

اولا بیشتر از هم سطح بودن هم درک و شعور بودن مهمه، دختر اگه سطحش بالاتر باشه اگه درک خوبی نداشته باش ...

اخه سبک زندگی فرق داره

نمیشه بعد ۲۰ و اندی سال عوض شد کلا

اخه سبک زندگی فرق دارهنمیشه بعد ۲۰ و اندی سال عوض شد کلا

اولا هیچ دو تا خانواده ای به صورت کاملا توی سطح نیستن، چه مالی چه فرهنگی و نظر و عقیده ... کلا باید قبول کنی ادم تو رابطه با یه نفر دیگه ممکنه با کلی اختلاف و چالش مواجه بشه و باید انعطاف پذیری داشته باشی حالا اگه میبینی نمی تونی کوتاه بیای و درکش کنی که این یه جورایی نشون میده که اونقدرا طرفت رو دوست نداری😁پس بهتره قبول نکنی چنین ازدواجی رو

اولا هیچ دو تا خانواده ای به صورت کاملا توی سطح نیستن، چه مالی چه فرهنگی و نظر و عقیده ... کلا باید ...

اون که صد البته

اتفاقا من یه جاهایی به خاطرش کوتاه میام ولی اون نه

و خیلیم شدید قهر میکنه