2777
2789
عنوان

کیا بیمه تکمیلی دارن بیاین لطفاً

113 بازدید | 16 پست

بچها این بیمه ها چطورین؟ سالی یکبار تمدید میشن؟ یعنی مثلاً سقف بیمه ۲۰ تومنه این یعنی مثلاً من امسال ۲۰ تومن مثلاً کار دندانپزشکی انجام بدم میره تا سال بعد ک تمدید شه؟ یا همراه یا چندماه ی بار باز سقف پر میشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسته به قراردادتون تعرفه ها فرق میکنه. مثلا شما ماهی 1 میلیون میدی و مثلا سقف دندان پزشکی 20 تومنه، دیگه وقتی استفاده کردین میره تا سال بعد و قرارداد بعدی.

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
بسته به قراردادتون تعرفه ها فرق میکنه. مثلا شما ماهی 1 میلیون میدی و مثلا سقف دندان پزشکی 20 تومنه، ...

کدوم بیمه بهتر

و هزینه اش چقدر میشه؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه واجب نیست. مدارک رو میتونی ببری شرکت بیمه و پولشو بگیری.

کدوم شرکت بیمه تکمیلی بهتر؟

من باردارم الان برم بیمه تکمیلی هزینه هام قبول میکنن؟؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسته به قراردادتون تعرفه ها فرق میکنه. مثلا شما ماهی 1 میلیون میدی و مثلا سقف دندان پزشکی 20 تومنه، ...

مثلاً یکی که سقف بیمش ۵ تومنه چی؟ ممکنه ویلا زودتر از یکسال تمدید بشه!؟ چندماه یبار؟

کدوم شرکت بیمه تکمیلی بهتر؟من باردارم الان برم بیمه تکمیلی هزینه هام قبول میکنن؟؟

بعضی شرکتها قبول نمیکنن. یه سقف زمانی دارن برای پرداخت هزینه زایمان. شاید بعضیا قبول کنن. از چندتاشون تماس بگیرین بپرسین.

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من