2777
2789

هستین ؟

منظورم کم سن و سال حدود ۱۸-۲۳میشه گفت 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت پیش یکی داخل اینستا به من درخواست داد 

از اونجایی که من کلا دختری نیستم درخواست های فضای مجازی و قبول کنم بیخیالش شدم 

ولی هی مجدد درخواست میداد 

منم بیو طرف رو نگاه کردم دیدم موقعیت تحصیلی و شغلی خیلی بالایی داره 

و از طرفیم اهل شهریه که مردمانش به فرهنگ و اصالت معروفا 

من درخواست رو قبول کردم 

سه چهار روز گذشت نه اون پیامی داد نه من تا اینکه یه روز صبح پیام داده بود که لازم دیدم برای آشنایی پیام بدم گاهی حسا الکی به وجود نمیان ووایب خوبی گرفتم از کاربریتون اگر مایل هستین باهم آشنا شیم 

رفت رفت تا اینکه این آقا یکسری سوالات از من پرسید مثلاخط قرمزام چه چیزیه ؟تا چه حد محکمه و امکان کم کردنش هست ؟

از اونجایی که من همش رسمی صحبت میکردم و چند وقت یکبار می‌گفت تو خیلی یخی 

ازم انتظار داشت وقتی همو دیدیم دست بدیم باهم یا آغوش و... من هم هر بار محکم میگفتم نیستم و اون می‌گفت خب اگه نیست تفاهمی نداریم و یه جوری میخواست ببینه چقدر وابسته شدم ولی من هربار رد میکردم خودش مجبور میشد کوتاه بیاد 

خیلی با احترام باهام حرف میزد الارقم اینکه چراغ سبز اصلا بهش نشون ندادم 

این موضوع ادامه پیدا کرد تا اینکه این آقا گفتن اسلام و قبول ندارن و من رسماً اونجا اعلام کردم تمایلی به ادامه رابطه ندارم و بهتره بره با شخص مناسب خودش چون من اعتقاداتم برام مهمه 

اونم پیام داد و گفت سپاسگزارم خانم فلانی ، شما آدم موفقی در آینده میشین اینا و تموم 

شب یه دختره که تو پیجش بود پیام داد شما با فلانی صحبت میکنید ما یک سال و نیمه که با هم هستیم توروخدا راستش رو بگید اول انکار کردم گفتم به من چی 

اما بعدش اینقدرخواهش کرد گفتم بله یه مدت خیلی کوتاه چت کردیم ولی من متوجه شدم آدم صادقی نیستن و تفاهم نداریم بی سرو صدا کات کردم 

حالا دختره پیام داده که من میترسم طرف آدرس دانشگاه و خونمونو داره بابام و داداشم بفهمن میکشنم طرف فهمیده که من به تو گفتم که با من بودی الان عصبانیه که حق نداشتی بهش بگی (یعنی به من بگه )

چند وقت پیش یکی داخل اینستا به من درخواست داد از اونجایی که من کلا دختری نیستم درخواست های فضای مجاز ...

خب 

ادامه داره؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آدم درست ازاین راههاواردنمیشه رسمی وارد میشه 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
الان این بد بخت هی پیام میده میترسم

نترسه هیچ غلطی نمیتونه بکنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آدم درست ازاین راههاواردنمیشه رسمی وارد میشه

منم همین اعتقاد رو داشتم 

اصلا به روابط فضای مجازی اعتباری نیست

جالبه ایناست دختره که یک سال و نیم باهاش بود 

خبر داشته که دخترای پیجش رو هر هفته پسره بروز رسانی می‌کرده 😂

الان این بد بخت هی پیام میده میترسم

بلاک کردن برای همین مواقعه!!

و این که مطمئنی دختره ست و پسره نیس؟

ویس گرفتی؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منم همین اعتقاد رو داشتم اصلا به روابط فضای مجازی اعتباری نیستجالبه ایناست دختره که یک سال و نیم باه ...

اینا تنوع طلبندعزیزم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج