2777
2789

یه آقایی تو اقوام هست حدودا۵۸ ساله اس ۲ تا دختر داره یه پسر وقتی بچه هاش مجرد بودن و سن پایین تر خیلی باهاشون خوب بود الان تقریبا ۴ ساله که دخترا ازدواج کردن فقط پسره مونده که اونم نزدیک ۲۸ ساله اشه همش با دامادها سر لج داره اکثر اوقات وقتی مهمون داره سکوت میکنه با خانومش خیلی بد برخورد میکنه غذا میخوره تشکر نمیکنه مدام در حال ایرادگیر از خانومشه اصلا بهش پول نمیده نمیزاره تا یه مجلس روضه بره همش انتظار داره زنش بپزه بشوره تمیز کنه

🩵

مرده کارش سنگینه و پاهاش به شدت درد میکنه انتظار داره ببرنش دکتر ولی والا نه دخترا پول دارن نه زنه فقط پسره یه حقوق کارمندی داره که اونم انقدر باهاش لج کرده پسره محلش نمیده

🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید یه کاری رو برخلاف میل و رضایتش انجام دادن

همش در حال گله گزاریه از همه چیز ناراضی میگه چرا خانومم برام صبحانه درست نمیکنه چرا پسرم خرج خونه رو نمیده چرا فلان داماد اینجوری کرد و ...

🩵

به نظرت افسرده شده

خوب این اقا به نظرم یه عمر سختی کشیده و انتظاراتی از اطرافیان داشته الان که نیاز داره براورده نشده از طرف اطرافیان و باعث شده اخلاق و رفتارشو عوض کنه شاید خیلی از اخلاقاشم دست خودش نیست ناخوداگاه بدخلقی میکنه

بهش کمی محبت کنن و اقتدار دهی داشته باشن به نظرم خوب میشه

مردا اکثرا تشنه ی محبت هستن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس