2777
2789

سلام به همه‌ی دوستای گلم 🌸

من ساکن شهرری تهران هستم و خیلی وقته دنبال یه متخصص زنان و زایمان خوب و قابل اعتماد می‌گردم.
برام مهمه که:

• با حوصله و خوش‌برخورد باشه
  • تشخیص‌هاش دقیق باشه
  • توی بارداری یا درمان مشکلات زنان تجربه داشته باشه

اگه کسی دکتری رو می‌شناسه که خودش یا اطرافیانش راضی بودن، خیلی خوشحال می‌شم معرفی کنه 🙏

ترجیحاً مطبش تو محدوده‌ی شهرری، باقرشهر، حسن آباد باشه، که دسترسی برام راحت‌تر باشه.

لطفاً هر تجربه‌ای دارین، چه خوب چه بد، همین‌جا بنویسین تا بقیه هم استفاده کنن.
خیلی ممنون از محبت‌تون 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت دنبال یه دکتر زن خوب برای مسائل زنونه و نازایی می‌گشتم، واقعاً خسته شده بودم از دکترای بی‌حوصله...
بالاخره رفتم پیش یه خانم دکتر تو شهرری به اسم دکتر اکرم السادات فاطمی. فوق‌العاده خوش‌برخورد و صبور بود، خیلی با حوصله بهم گوش داد، تازه کلی خدمات تخصصی مثل لیزر، جوان‌سازی و اینا هم داشت.

خیلی حس خوبی داشتم بعد ویزیتش... گفتم شاید اگه کسی مثل من دنبال یه دکتر خوب می‌گرده، این تجربه به دردش بخوره 😊

سلام عزیزم،

مرسی که این دکتر خوب رو معرفی کردی. منم مدت‌ها دنبال یه متخصص مطمئن و مهربون بودم و از خوندن تجربه‌ت خیلی دلگرم شدم. حتما تماس می‌گیرم و می‌رم پیشش.

باز هم ممنون که اینجا تجربه‌ات رو به اشتراک گذاشتی، خیلی بهم کمک کردی ❤️

مرسی از همگی بابت راهنمایی‌هاتون 🌸

خیلی کمکم کردین برای پیدا کردن یه دکتر خوب زنان تو شهرری 🙏

دمتون گرم که این‌قدر باحال و پایه‌اید ❤️
امروز از خانم دکتر اکر السادات فاطمی وقت گرفتم
حتما تجربه ام براتون به اشتراک میزارم