2777
2789
عنوان

میخوام پس اندازمو ببرم طلا بخرم

168 بازدید | 10 پست

بنظرتون بعد ضرر نمی کنم؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

طلای کارکرده

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پس انداز ،اگر پولت کمه پارسیان

وگرنه برا پس انداز ربع سکه، نیم سکه و تمام بهار بخر ،اینا عالیه

موقعدفروشش هم مثل زیورالات ضررنداره

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲.اگروضعت خوبه ولی خسیسی ۳. اگر بیماری جسمی یا روحی داری ۴. اگر زود جوش وعصبی هستی،مطمئن باش اعصاب بچه رو هم نداری  ۵. اگر بیسوادی ۶. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .ایناهمش مهمه،   بچه مسئولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت با دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ،تو اوج جوونیشم شاهد مرگ پدرمادذش باشه،  من خودم مادر دوتا بچه هستم،   ناراحتم میشی، ناراحت  شو اما اینو بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نه

میترسم بعد بیاد پایین آخه یه مقدارش وامه بعد من بمونمو قسطا

طلا ک ضرر نمیکنه تو طولانی مدت

خب من خیلی نگه نمیدارم شاید توی زمستون مثلا بخوام بفروشمش

اگه براطولانی مدت بخری نه

نه خیلی طولانی نگه نمیدارم

خب من خیلی نگه نمیدارم شاید توی زمستون مثلا بخوام بفروشمش

کو تا زمستون طلا تا اونموقع گرون ترم میشه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚