2777
2789

خونه باباش تا یمدتی هستیم 

باباش گفت صبح ها سعی کن خودت بیدارش کنی چون شوهرم خیلی بی عرضه و تنبله ک داره کارشون از دست میده

من تو دوران پی ام اسم خودتون بهتر درک میکنید 

رفتم بیدارش کردم یکم بلند گفت ک زن باباشم شنید😭  گفت گمشو برو ریدی تو مغز من اول صبح با حالت نشر

خیلی ناراحت شدم نشستم گریه می‌کنه 

اومد پیشم منم یکی خوابوندم زیر گوشش

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدیش؟ دمت گرم

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

عزیزم اون لحنش بد بوده بخاطر اینکه شاید خواب الود بوده البته تو این دوران همه خیلی حساسن

غلط می‌کنه همچین چیزی بهم بگکه دیشب گفتم پنج و نیم بیدارم کن رفتم بیدار نشد گفتم ده دقیقه دیگه بیدار نشد ک اینجوری گفت 

بو گوهش همه جا رو برده گفت بیدارم کن برم حموم بعد برم سرکار 

میگفتی جم کن خودتو مرتیکه گشاد😐

نمی‌خواستم کسی بفهمه یا داد بزنم

و گر نه حتی بیدار نمی‌شدم بیدارش کنم مثل سگ خودش پا میشه میره