2777
2789
عنوان

راه حل بدین دوستان

79 بازدید | 11 پست

بچه هامن یه سال که ازعروسیم گذشته  قبل اون یه چندماهی باشوهرم قهربودیم فاصله افتاده بود بینمون بعدش آشتی عروسی کردیم الان تازگیا متوجه شدم تو تلگرام بایکی چت میکنه فرداش که نگاه میکنم همرو پاک میکنه به خدا دیگه دارم عین خوره خودمو میخورم میخوام تلگرامشو هک کنم به نظرتون این کار بکنم؟؟؟؟؟خواهشا جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار چش هرز و پررو بار بیاد هم خودشو بشور بنداز رو بند هم اونی که باهاش چت میکنه رو

اگه دوسش داری و میخوای زندگی کنی حسابی گوشمالیش بده ولی اگه دوسش نداری و دیدی ادم نمیشه جدا شو

نذار چش هرز و پررو بار بیاد هم خودشو بشور بنداز رو بند هم اونی که باهاش چت میکنه رواگه دوسش داری و م ...

چشمش که هرز هست اصلا اینجوری نبود بعد عروسی کلا یه آدم دیگه شد

اره یه سال

چرا انقد خیانت زیاد شده من دیگه میترسم دلم میخواد با پارتنرم کات کنم کلا تا اخر عمرم تنها بمونم با اینکه پسر خیلی خوبیه و دوسم داره فقط چندتا مشکل مثل سرکار نرفتن و کاری نبودن داره

چرا انقد خیانت زیاد شده من دیگه میترسم دلم میخواد با پارتنرم کات کنم کلا تا اخر عمرم تنها بمونم با ا ...

سرکار نرفتنم خودش یه درد دیگه ولی من حاظرم خودمم کار کنم ولی شوهرم هرز نپره