2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه همکلاسی داشتم این شکلی بود نمیدونست بعد اینکه مدرسه تموم میشه باید رفت دانشگاه یا نمیدونست کن ...

وای  یهو منفجر شدم 😂😂😂😂😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

گرفتت😂😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نمی‌دونم تو کلاس آیین نامه دوست شدم باهاش در حدی که سر کلاس حرف بزنیم خبر از زندگیش ندارم

پشت کوه مگه ایین نانه میخواد این اومده کلاس 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه داره مسخره بازی درمیاره بازم نرمال نیست آخه چرا باید یکی خودش رو بزنه به نفهمی

دنبال جلب توجهه احتمالا یا  شاخ بازی در میاره ک مثلا هیچی ب ی ورم نیس ب هیچی کاری ندارم دیگه نمیدونه ک همین خودش اسکول بازیه

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

سیاست داره نمیخاد از جنگ رایس جمهور حرف بزنه میخاد بره سر اصل مطلب😂😂

حالا خدای شما میری سر قرار از پایتخت رایس جمهور اب هوا صحبت میکنی😂؟

اون طفلیم گفته بزار بگم من هیچ کسو نمیشناسم ول کن بیا یه چی دیگه بگیم

😡فقط طلاق😡