2777
2789
عنوان

سرطان سینه بدخیم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست
علائمشون چی بود؟ یادته؟🥲

کاهش وزن یادمه دیگه هیچی 😐داداشم بچه بود!لگد زد تو سینش بعد مامانم دست گرفت دید عه برآمدگی‌ است  

رفت دکتر گفتن سرطانه !!!

البته علائم هر کس فرق میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا عمر طولانی همراه با سلامتی به مامانتون بده اون که میشناسید یعنی بعداز ۲۰ سال هنوز خوب نش ...

مامان مت که ۲۰ سال نیست 

یکی میشناسم ۲۰ سالهه سرطان داره 

میگم الان عالیههه

مامان من ۱۲ و ۱۳  سالههه

نه درد داشت نه هیچ علائم دیگه ای

من درد داره یه چیزی هم حس کردم 

میخوام برم سونو ولی میترسم🥲

ان شاءالله به زودی سلامتی حاصل بشه واسه مادرتون❤️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

کاهش وزن یادمه دیگه هیچی 😐داداشم بچه بود!لگد زد تو سینش بعد مامانم دست گرفت دید عه برآمدگی‌ است رف ...

🥲🥲

منم مشکوکم چند روزه 

دعا کن چیزی نباشه 

سنم کمه من

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

انشالاه که چیزی نیست

ان شاءالله 🥲

این نی نی کیه پروفایلت؟😍😅

مامان مت که ۲۰ سال نیست یکی میشناسم ۲۰ سالهه سرطان داره میگم الان عالیهههمامان من ۱۲ و ۱۳ سالههه

بله عزیزم متوجه شدم ،مامانتون بعداز سینه دوراز جونشون به جای دیگش نزد؟

🥲🥲منم مشکوکم چند روزه دعا کن چیزی نباشه سنم کمه من

عزیزم هر چیزی که توی سینه باشه که خطرناک نیست هرچه زودتر برو سونوگرافی خیالت راحت بشه انشالله چیزی نیست

من درد داره یه چیزی هم حس کردم میخوام برم سونو ولی میترسم🥲ان شاءالله به زودی سلامتی حاصل بشه واسه م ...

انشاالله،مطمئنم واسه شما هم چیزی نیست فقط زودتر پیگیری کنید و بهم خبر بدید لطفا

عزیزم هر چیزی که توی سینه باشه که خطرناک نیست هرچه زودتر برو سونوگرافی خیالت راحت بشه انشالله چیزی ن ...

امیدوارم🥲

ممنون از دلداریت عزیزم💕

انشاالله،مطمئنم واسه شما هم چیزی نیست فقط زودتر پیگیری کنید و بهم خبر بدید لطفا

ان شاءالله 

رفتم سونو خبر میدم بهت ❤️

قربونت عزیزم امکان داره کیست یا چربی باشه یا اصلا هیچ کدوم حتما پیگیری کن

چشم