2777
2789

😔💔چیکار کنم راحت بشم ازاین زندگی؟دوتا بچه دارم ولی زندگیم نابوده،خسته شدم ،دلم میخاد زندگی جدیدمو شروع کنم یه زندگی آروم ،ولی دلم بحاله بچه هام میسوزه ،بمونم توی زندگیم آبرو ریزی زیاد شده و بازم ممکنه بشه ،نمونم هم آبروم جلوی فامیلم میره،ای خدا نه راه پس دارم نه راه پیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم من خبر از زندگیت ندارم اماااااا

اول اینکه امیدت به خدا باشه اونه که باید هواتو داشته باشه بقیه مهم نیستم 

دوتا بچه خوشگل خدا نصیب شما کرده قدرشونو بدون 

و آخر اینکه مستقل شو خواهش میکنم 

حالم از شوهرم بهم میخوره دام واسه خودم میسوزه😔زندگیمو تباه کرد،ولی خب بچه هام اذیت میشن بدونه من بخان حتی چندروز بمونن پیشه باباشون😔دخترم بزرگ شده اعتمادبه نفسشواز دست میده😔واقعا همه درها بروم بسته است و عذاب کشیدن و موندن توی این زندگی و فرو رفتن توی جهنمش جلوی رومه😔😔نمیتونم مشکلاتمو بگم چون میترسم بشناسنم ولی امیدوارم متوجه بشید 

ابرو با طلاق نمیرهالبته زندگی بعد طلاق سختیایه خودشو دارهمنظورم این نیس ک حتما طلاق بگیر

نه بخاطر جدایی،بخاطر وضعیت و چالش ها و سختیای که واسم داره زندگی بعدش میگم آبروم میره که همش سختی و بدبختی آخه

قشنگم من خبر از زندگیت ندارم اماااااااول اینکه امیدت به خدا باشه اونه که باید هواتو داشته باشه بقیه ...

😭😭😭امیدم فقط بخداست ولی انگار قسمتم توی زندگی یختی کشیدنه😭

نه بخاطر جدایی،بخاطر وضعیت و چالش ها و سختیای که واسم داره زندگی بعدش میگم آبروم میره که همش سختی و ...

اره دیگ اینم هس

زندگی بعد طلاق بهشت نیس

ولی زندگی ای باعث شده ب طلاق فکر کنی هم زندگی خوبی نیس

نمیشه بمونی درستش کنی ؟

موندم ۱۴ساله تغییر نمیکنه خودمو کشتم چقدر امید داشتم به درست شدن، ذاته آدما تغییر نمیکنه کلا ناامیدم و خوش بین بودن بنظرم احمقانه هست اینهمه بهم ثابت شده انتخاب اشتباه کردم😭آبرو و اعتماد بنفسمو گرفته مردم موندن من بخاطر چی موندم😭ولی به روی خودم نمیارم چون از ترحم ببزارم،ولی من واقعا از بی کسی و بی پشتوانگی نمیدونم چیکار کنم قسمته عذاب کشیدنه😔💔