😔💔چیکار کنم راحت بشم ازاین زندگی؟دوتا بچه دارم ولی زندگیم نابوده،خسته شدم ،دلم میخاد زندگی جدیدمو شروع کنم یه زندگی آروم ،ولی دلم بحاله بچه هام میسوزه ،بمونم توی زندگیم آبرو ریزی زیاد شده و بازم ممکنه بشه ،نمونم هم آبروم جلوی فامیلم میره،ای خدا نه راه پس دارم نه راه پیش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالم از شوهرم بهم میخوره دام واسه خودم میسوزه😔زندگیمو تباه کرد،ولی خب بچه هام اذیت میشن بدونه من بخان حتی چندروز بمونن پیشه باباشون😔دخترم بزرگ شده اعتمادبه نفسشواز دست میده😔واقعا همه درها بروم بسته است و عذاب کشیدن و موندن توی این زندگی و فرو رفتن توی جهنمش جلوی رومه😔😔نمیتونم مشکلاتمو بگم چون میترسم بشناسنم ولی امیدوارم متوجه بشید
موندم ۱۴ساله تغییر نمیکنه خودمو کشتم چقدر امید داشتم به درست شدن، ذاته آدما تغییر نمیکنه کلا ناامیدم و خوش بین بودن بنظرم احمقانه هست اینهمه بهم ثابت شده انتخاب اشتباه کردم😭آبرو و اعتماد بنفسمو گرفته مردم موندن من بخاطر چی موندم😭ولی به روی خودم نمیارم چون از ترحم ببزارم،ولی من واقعا از بی کسی و بی پشتوانگی نمیدونم چیکار کنم قسمته عذاب کشیدنه😔💔